marcianpetrescu Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Va salut !!! Numele meu este Marcian Petrescu - cant la muzicuta am un combo Mesa Boogie STUDIO .22 - cumparat de la un tip din state - printr-o legatura de pe Ebay... Suna perfect, intretinut perfect, fara zgarieturi, arata de parca e nou !!!!!! singura chestie care nu arata bine la el este ca butonul de la potentiometrul de volum, care la acest model este numerotat de la 1 la 10 , are o bucata lipsa....e rupt intre cifrele 3 si 6... daca are cineva , din intamplare , asemenea butoane, in stare buna sau stie sa ma indrume la un magazin on line din SUA, de unde se pot cumpara.... astept un semn aici, pe mobil - 0751 511 846 sau pe mail: harmonicamark2001@yahoo.com va multumesc mult. Marcian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 (edited) Nu-mi dau seama exact cum arata butonul dar ia vezi se potriveste ceva de aici : http://www.tubeampparts.com/Merchant2/merc...Category_Code=K Vad si aici ceva de Messa, dar pretul e cam sus. http://www.tubeampdoctor.com/index.php?cPa...b8b46c64932e899 Edited March 6, 2008 by Messu Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted March 6, 2008 Author Share Posted March 6, 2008 Multam fain... stiam site-urile astea, dar diametrul butoanelor astea este mai mic decat al meu... din cate-mi dau eu seama.... Poate mai gasesc si altceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Cu placere ! Vad insa, ca pe pe cel de-al doilea site, sint date si ceva dimensiuni ale butonului de Messa, intre care diametrul (unele de 22 mm altele de 28 mm). In cazul in care n-ai facut-o deja, masoara ce ai tu si vezi daca se "pupa" ! Asa vei stii exact. Daca sint indoieli legate de lungimea butonului, hmm..... nu stiu ce sa zic. Alt tip de buton de Messa inca n-am gasit, din pacate ! Nu strica, daca ai timp, sa cauti si pe ebay. E posibil sa gasesti si preturile sint MUUULT mai bune (de obicei). Numai bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts