www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
Nu Mircea, nici vorba. Ibanezurile sunt folosite cu trupa PHF. Chiar mi-am mai luat un Iceman, just to rock the shit out |m/

Cu Heilige Bruehder nu se potrivesc, aici e nevoie de un look si de un sound mai clasic.

Ray, mersi de cuvintele frumoase, apreciez. Uite o piesa in romana, poate te impaci mai bine cu ea decat cu cealalta :)

(ehe, era frumos, vara, cald....)

:):) DA adevarat imi place cum cinta ,am decoperita deabia anu asta de vreo luna nu mai mult

am ascultato in continuupiesele sint frumoase

SIeu am cumparat un ibanez ICEMAN dar in bass e cu patratele rosu cu alb lam pus pe untopic cu un amplficator ashdown si undeva pe la poze cu basisti nostri (cred ca....)

• 1 month later...
Posted

Va multumesc!

Adevarul e ca activitatea e din fericire mai diversificata decat postez eu aici, insa nu vreau sa para ca ma laud :) Sunt insa foarte bucuros de un nou (mda...) proiect de Metal, despre care sper sa pot da detalii cat mai curand.

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted
Misto gashka , showl si textul misto.Keine Amnestie fuer Mtv...he he.

Bafta in continuare.

Man...cred ca am scris o prostie.Keine Amnestie fuer Mtv e piesa originala Boese Onkelz.Nu stiam piesa originala.Sorry my bad.

Oricum felicitari pt trupa si spor la treaba in continuare.