www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

chitare Tyler si Suhr

Recommended Posts

Posted

tylere se mai gasesc in anglia: www.tylerguitars.co.uk

si in germania: www.proguitar.de si la www.realguitars.de

Posted

m-am uitat pe site-u din anglia...frumoase chitari...ce sa zic...mai frumoase ar fi cu 22-24 taste si cu floyd:D; oricum...la ce pret zici tu ca au, nu-mi permit nici sa visez :) . am vazut si un telecaster p-acolo; arata ca un...telecaster...ce-i asa special?

Posted

totul! de la chei la forma grifului la corp (care are camere de rezonanta) la lemnul folosit la lacuire la finisaje... ;-)

• 3 weeks later...
Posted

mibu ai idee cam care e timpul de executie pentru o chitara la custom shopul tyler / shur ? Te intreb pentru ca n-am reusit sa aflu mai mult despre asta in materialele postate de tine . In afara productiei de 12 chitare pe luna respectiv 30 , nu am reusit sa imi fac o idee despre aspectul asta.

Orientativ esp si jackson au timpul de asteptare undeva pe la un an (sau cel putin asa se plangeau niste baieti pe un forum). La RAN timpul a crescut de la 4 luni la 6-8 luni.

Posted

salut cosmin

nu stiu cat poate fi timpul de asteptare. dar deja sunt cateva magazine unde se poate gasi o varietate de modele si Tyler si Suhr. dar daca vrea cineva ceva anume (spre exemplu unul din cele 10 varietati de profile de gaturi care sunt disponibile acum) merita asteptarea, chiar daca dureaza un an...