mirceab Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Daca stie sau isi aminteste cineva melodia formatiei ProMusica, cu un refren de genul: Lumea-n juru' lumii se-nvârtea Tot la fel si totusi altcumva În joc Baroc Aha il rog sa ma ajute eventual cu versurile si acordurile. [Anexez fisier audio pentru recunoastere.] promusica_joc_baroc.mp3
Guest JohnnyBGoode Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Daca stie sau isi aminteste cineva melodia formatiei ProMusica, cu un refren de genul: Lumea-n juru' lumii se-nvârtea Tot la fel si totusi altcumva În joc Baroc Aha il rog sa ma ajute eventual cu versurile si acordurile. [Anexez fisier audio pentru recunoastere.] Salut ! Piesa se numeste Proteul Pasare. Daca esti curios, da-mi PM, ti-o pot trimite pe mail in format mp3.
Guest mapex Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Daca stie sau isi aminteste cineva melodia formatiei ProMusica, cu un refren de genul: Lumea-n juru' lumii se-nvârtea Tot la fel si totusi altcumva În joc Baroc Aha il rog sa ma ajute eventual cu versurile si acordurile. [Anexez fisier audio pentru recunoastere.] Proteul Pasare sau Pasarea P, asa cum apare pe albumul Formatii Rock nr.9 (1986), este ultima piesa din cele 4 piese incluse pe jumatatea de disc ProMusica (Fata , pe Fata A figurand formatia Accent din Tulcea. Si ca un amanunt interesant, in componenta ProMusica din acea vreme, la clape era ...Tino Furtuna (ulterior Holograf).
saxoo Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ...Pro Musica , Post Scriptum .... ce vremuri ... mie imi placea mult "Circe si paunul " .... cred ca era de Pro Musica ... mai are cineva piesa ?
Guest mapex Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ...Pro Musica , Post Scriptum .... ce vremuri ... mie imi placea mult "Circe si paunul " .... cred ca era de Pro Musica ... mai are cineva piesa ? Circe si Paunul sau Metamorfoza, asa cum apare pe acelasi album Formatii Rock nr.9. (piesa nr.3). Si o rectificare: pe albumul respectiv Promusica apare pe fata A iar Accent pe fata B. Am eu toate inregistrarile Promusica, si Post Scriptum si multe alte trupe ale acelor vremuri, inclusiv inregistrari neaparute pe albume.
gigimarga Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Circe si Paunul sau Metamorfoza, asa cum apare pe acelasi album Formatii Rock nr.9. (piesa nr.3). Si o rectificare: pe albumul respectiv Promusica apare pe fata A iar Accent pe fata B. Am eu toate inregistrarile Promusica, si Post Scriptum si multe alte trupe ale acelor vremuri, inclusiv inregistrari neaparute pe albume. si spune-mi te rog cum te conving sa-mi dai si mie din ele...mai ales FFN/Pro Musica/Accent daca ai...
Recommended Posts