Gifenrich Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 oare chiar cant asa de naspa pentru 5 luni(fara profesor doar muzica si urechea mea si poate cateva lectii de pe youtube cu sweep picking) toata familia (tata mama soramea si varumeo) spune ca eu cant chiar prost. http://www.youtube.com/watch?v=RjHs4Qy_rQ8 nu stiu de ce dar o devenit mai proasta inregistrarea ,in acel video nu arat tot ce pot....si scuzati de greseli mio amortit mainele ingrozitor cand am inregistrat(culmea si atunci singur am emotii)
CernoBill Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 da'...tata mama bunica varu catelu sora...ei ce muzica asculta...?au cumva studii de specialitate, ca sa zic asa, pentru a se putea exprima in privinta a ceea ce canti tu...? io zic sa-i lasi in...treaba lor si sa continui sa exersezi pentru 5 luni, parerea mea ca te descurci foarte bine
SolDiez Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nu-i asculta probabil sunt anti-rock or something. Canti chiar bine. Banuiesc ca folosesti taburi dar daca ai invatat si teorie singur respectele mele
Gifenrich Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 (edited) Multumesc pentru sustinere,nu nu folosesc taburi!mai ma uit pe net sa vad ce acordajuri folosesc unele trupe dar piesele incerc sa le descopar de unu singur,in acest video folosesc drop d pentru a canta Obituary si Death si ce mai gasesc io....de aceea nu suna corect seek and destroy.. Edited February 9, 2008 by GiFenRich(gibson.fender.R)
SolDiez Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Si mai bine atunci Iti recomand sa continui orice-ar zice lumea ca talentul nu-ti lipseste deloc. \m/
Guest zzz Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nu canti rau deloc... fii linistit...cum au mai zis colegii mai sus, canti chiar bine pentru 5 luni...continua sa exersezi cat de multi poti si in timp o sa vezi ca o sa apara rezultate spectaculoase
Gifenrich Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Nu-i asculta probabil sunt anti-rock or something. Canti chiar bine. Banuiesc ca folosesti taburi dar daca ai invatat si teorie singur respectele mele kreatorul cred ca ai dreptate ca sunt anti rock ca atunci cand au zis asta mau ascultat cantand fuel for hatred de la satyricon
Gifenrich Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 (edited) da stiu am obesrvat ca am probleme cu ritmul dar aia ii de vina din pacate ca mio amortit mana si din cauza aia parca nu palesc cu pana coarda ceea ce face o oprire brusca....multumesc de sustinere chiar ca sunt mai fericit acuma si ca am probleme la sunet,aia nu inteleg ? Edited February 9, 2008 by GiFenRich(gibson.fender.R)
Gifenrich Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 aha,dar oare nu ii si de vina ca am inregistrat cu microfonu?
bolly Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 bre pt 5 luni..si autodidact ..e f bine.stai linistit!
Guest stangaciu Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 E foarte bine pentru 5 luni de "practica". Mai ales ca esti si autodidact... Felicitari si tine-o tot asa! A... Smoke on the Water e un pic mai lenta...
Gifenrich Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 da stiu ca e mai lenta,am trashizato
Gifenrich Posted February 10, 2008 Author Posted February 10, 2008 damn si mie asa imi place tonul ala ,trebuia sa folosesc overdrive:|
Guest Amon Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 5 luni !!! e super !! experienta e vei capata in timp !! oricum pt 5 luni,merge !! good work
black2oo5 Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 oare chiar cant asa de naspa pentru 5 luni(fara profesor doar muzica si urechea mea si poate cateva lectii de pe youtube cu sweep picking) toata familia (tata mama soramea si varumeo) spune ca eu cant chiar prost. http://www.youtube.com/watch?v=RjHs4Qy_rQ8 nu stiu de ce dar o devenit mai proasta inregistrarea ,in acel video nu arat tot ce pot....si scuzati de greseli mio amortit mainele ingrozitor cand am inregistrat(culmea si atunci singur am emotii) dude...care-ti e reteta ...
Guest PhenomenOn Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Mishto de tot!!!! Tu cat studiezi pe zi la chitara?
black2oo5 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 (edited) si cam ce ai studiat de ai ajuns sa canti asa in 6 luni:D...tell me your secret Edited February 13, 2008 by black2oo5
Gifenrich Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Am invatat niste acorduri,mam chinuit sa le fac bine cam intro saptamana dupa care ma jucam pe gat cu power chords si dupa aia faceam asta non stop http://www.youtube.com/watch?v=AV3WH4LyZDo...feature=related adica cam 15min-3 ore deci asta cam 2 luniPe urma am incercat sa descopar dupa ureche piese pana la capat adica seek and destroy,jump in the fire.enter sandman,Megadeth...tot ce era mai usor Acuma insfarsit am descoperit cum sa fac drop d tuning asa ca incerc sa descopar piesele formatilor mele preferate:Death,Obituary...
Recommended Posts