Guest Player_1 Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Decschid acest topi ca sa va intreb, e ceva ce vreau sa imi iau si vreau sa stiu daca fac ce e mai bine: Nume produs: Ibanez TS-808 reissue Pret: 600 ron la MCmusic etaj 1 in muzica Caracteristici: e verde Calitatea sunetului:aici vreau sa citesc parereile voastre, dar parerea mea inainte de cumparare: OMG! suna bestial mai ales pentru stilul pe care vreau sa il abordez (blues-rock) ca sa nu mai mentionez ca SRV a cantat pe tube screamer 808. Este perfect pentru a induce in distorsiuni un amplificator pe tuburi cu o caldura foarte mare dar cu un gain nu prea impunator. Ampul pe care mi-l doresc este Peavey Classic 30. intrebare: Credeti ca se potrivesc? as mai adauga in lantul mentionat un VOX wah... Astept parerile voastre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zzz Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Amplificatorul si wah-wah-ul sunt extraordinare pentru stilul pe care vrei sa il abordezi...foarte, foarte bune alegeri...tube screamer-ul nu am reusit sa il incerc niciodata si de aceea ii las pe cei mai experimentati ca mine sa iti dea sfaturi in privinta lui...inca o data felicitari pentru alegerile facute... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Vezi ca Voxul nu are true bypass si o sa-ti suga din ton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 The Clyde McCoy Wah-Wah pedal includes details like a custom-tuned inductor made by the original manufacturer and a true bypass switch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhead Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Decschid acest topi ca sa va intreb, e ceva ce vreau sa imi iau si vreau sa stiu daca fac ce e mai bine:Nume produs: Ibanez TS-808 reissue Pret: 600 ron la MCmusic etaj 1 in muzica Caracteristici: e verde Calitatea sunetului:aici vreau sa citesc parereile voastre, dar parerea mea inainte de cumparare: OMG! suna bestial mai ales pentru stilul pe care vreau sa il abordez (blues-rock) ca sa nu mai mentionez ca SRV a cantat pe tube screamer 808. Este perfect pentru a induce in distorsiuni un amplificator pe tuburi cu o caldura foarte mare dar cu un gain nu prea impunator. Ampul pe care mi-l doresc este Peavey Classic 30. intrebare: Credeti ca se potrivesc? as mai adauga in lantul mentionat un VOX wah... Astept parerile voastre Yes, yeeessss, 808-u' va suna superb prin Classic 30, don't worry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Vezi ca poti incerca si TS9. Unii prefera mai mult soundul de TS9 (care e si mai ieftin btw). Amandoua sunt super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 eu nu intele de ce lumea la recenzii pune intrebari. pai o recenzie deaia se si cheama recenzie. da limba romana nu mai e inteleasa... io am intrat aici ca sa aflu ceva desprets nu ca sa citesc intrebari la recenzie. wakeup oameni buni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 eu nu intele de ce lumea la recenzii pune intrebari. pai o recenzie deaia se si cheama recenzie. da limba romana nu mai e inteleasa... Pentru ca nu-i o recenzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 ia citeste tu mapul linkurilor... ce scrie acolo? si ia mai citeste si regulamentul special ca vad ca... acolo scrie ca toate offtopicurile vor fi sterse subit. pai chiar topicul e offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Am vazut, mah, dar imi place sa te enervez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 observ ca esti destul de insisten. cred ca ma urmaresti si pe strada nu? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 eu am peavey classic 30 si vreau sa imi iau tot un ts808 . doar ca momentan cam greu cu bugetu , plus ca am un marshall drivemaster care forteaza destul de bine . ca pedala am tot vox , dar 847 . deci cred ca e o combinatie buna !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Player_1 Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 iertati-ma daca am postat gresit...dar la capitolul recenzie de scule ar trebui sa se si ceara recenzii....nu imi dau seama la ce alta sectiune s-ar putea cere asa ceva. Plus ca eu am si facut o semi-recenzie. Am respectat chiar structura mesajului standard... Mersi pentru raspunsuri baieti, oricum sunt 100% sigur ca asta vreau sa imi iau, eh...daca doar de asta ar fi nevoie ca sa iti cumperi echipament...ce bine ar fi... Numai noroc! iar daca adminu vrea sa stearga topicul considerand-ul off-section topic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratfan Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 E grozava pedala !!! Cand am testat-o, am putut clar sa aud si sa simt acel sunet signature SRV. That's the sound. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts