apocalipsa Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 (edited) cum vi se pare? intrebare e adresata celor care o au sau au probat-o si isi pot da cu parerea. hai Edited January 21, 2008 by danzefirelli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Are Cyfer si ii place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 bine ca mi-ai adus aminte. rog un admin sa mute daca doreste topicul la cornerul lui Cyfer ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Nu-l mai are Cyfer, e la Cristi acum, intrebati-l pe el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Am probat-o si eu, comparat cu preampul Koch pe care il aveam la ora aia e mult mai slaba. Depinde foarte mult de ce ai nevoie. Eu nu as folosi-o ca scula principala in soundul meu. Dar poate ca eu nu sint cel mai bun exemplu, pentru ca in general nu imi plac soundurile de tip Marshall boostat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyfer Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Are Cyfer si ii place. Nu o mai am. Pedala e foarte bunã. Este un preamp pe lampã, dar ca sound este de fapt un overdrive cu douã niveluri. În comparație cu celelalte ODuri pe care le-am ascultat (TS9, Route66, etc) este de departe cel mai bun. Evident cã merge bine în fața unui amp clean. În fața unuia high gain nu-ºi are rostul ºi mai ºi coloreazã sunetul. Necesitã ceva "tweaking" pânã sã obții un sound uzabil. În primul concert cu el în pedalboard m-am aplecat de multe ori Mai ales la solouri: Odatã setat, sunã cam aºa, în fața unui canal clean. În concluzie e o sculã bunã pentru multe aplicații. Cea mai bunã este cea de dublu OD, dar poate fi folosit ºi ca preamp în fața unui PA, când nu existã amplif de chitarã. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts