Guest no remorse Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 sunt nou p-aci:D:D.............am o acustica stagg si stiu vro 7 acorduri ..de ajuns cat sa fac cover la let it be de beatles......am luat acordurile dp net:D..........alte sfaturi dak aveti va rog postati-le
Guest mishu13 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Exerseaza muuult, asta e sfatul. O sa ajungi sa progresezi fara sa iti dai seama
vektor Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Stop trying to be funny. It's not. http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1...0&start=540 Si daca te-ai fi obosit sa cauti, ai fi gasit o colectie de linkuri pe udeva pe aici. Vrei un sfat serios ? Ia-ti profesor de clasica 2 ani si pune-te pe munca.
Guest zzz Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Intra aici : www.justinguitar.com , si o sa gasesti o gramada de sfaturi...numai sa ai timp si ambitie ca sa le si pui in practica..
Guest no remorse Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Intra aici : www.justinguitar.com , si o sa gasesti o gramada de sfaturi...numai sa ai timp si ambitie ca sa le si pui in practica.. am deja prof...doar el m-a invatzat tot ce stiu pan acu:) in general asa sau cum?mai la obiect coane mai exact???? pey.......am mari probleme la viteza cu care trec de la un acord la altu in special de la la minor la Fa major:(.........ca sa nu mai spun ca inca am probleme cu barre mic de la FA M:D......adica.....banuiesc ca toate problemele aste se rezolva prin exercitiu si antrenament....sau alte metode?......oricum uite mai la obiect:D:D
dass101 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 In afara de antrenament nu exista alte metode.
Recommended Posts