Guest singuraticul Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 salut! miam comandat o chitara...prin curier rapid...de pe guitarshop... si am inteles ca ajunge pe luni, marti.....trebuia sa vina sambata dar nu sa putut si acuma nuj...daca imi vine curieru...care imi bate la usa pana la 3.(ora 15)eu nus home...is la liceu...si nu e nimeni home care sa raspunda... eu ce fac? imi lasa ala vreun mesaj ceva si eu ma duc si o ridic de la posta? sau cum sta treaba? pls help... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest singuraticul Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 lamuritima si pe mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristeadnl Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 dupa cate stiu eu sunt 2 posibilitati: ori te suna la numarul pe care l-ai scris in formularu cand ai comandat produsu, ori iti lasa o hartiuta cu un numar la care suni tu.... eventual poti tu sa suni la biroul din orasul tau al curierului sa vezi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapak Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 suna maine dimineata la curier in orasul tau si spune-le sa livreze la ora care iti convine tie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zzz Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Cheama vreun bunic, ruda , prieten care e liber la ora aia si spune-i sa stea acasa sa ridice chitara...:)Sau varianta a doua este sa nu mergi la scoala 2 zile ca nu e sfarsitul lumii...in definitiv nu iti iei chitara in fiecare zi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 ti`o duce la un depozit, apoi ori ti`o livreaza ei, ori o ridici tu de acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 S-o pui pe bunica sa verifice inainte. Sa nu semneze de primire daca coletul e busit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest singuraticul Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 eu stau singur in apartament.... ms de informatii... din cate imi amintesc....am dat un nr de telefon...deci e bine.. bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 deci dute si iao tu ca cine stie cand o veni. asa am patit eu cu pegasus. zbura calu asta incet ca melcu. o fi undeva pe la depozit si aia le livreaza dupa cata votca au baut seara. dale telefon si vezi daca a venit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Iti lasa instiintare pe usa, apoi o duc in depozitul lor. Cu toate acestea e de preferat sa fie totusi cineva pe acasa pentru a evita alte transporturi (busituri), iar tu stai cel putin pana la ora 3 (15) la liceu si la cursul de romana ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest singuraticul Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 tocmai azi ma ascultat la romana....ce aveti toti cu mine la capitolul limba romana??(offtopic normal:P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts