Guest beseech Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 well..eu am cautat toata ziua pe net..si nimic .. daca a fost cineva..sau stie cineva..un tren care pleaca de oriunde din tara..si ajunge oriunde in ucraina..sa'mi comunice si mie ..mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupul alb Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Exista un tren Moscova - Sofia care are drum prin Kiev si trece si prin Bucuresti. Dar mai mult nu pot sa iti spun. Incearca sa suni la informatii la CFR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beseech Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 uh..interesting .. pai am sunat..de 2 ori si nu mi'a raspuns nimeni...bine,am sunat aseara ) asa'i ca nu mai e nevoie de viza pt ucraina? .. eu inca caut confirmari..chiar daca au dat la tv..si pe net..bla bla..dar pe situl ambasadei..nada..nu a fost actualizat de ani de zile .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupul alb Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Cica de la 1 ianuarie s-a scos viza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beseech Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 mhm ..asa stiu si eu.. am auzit pe undeva..ca e in jur de 3 milioane trenul dus intors bucuresti kiev ... deci exista un tren ! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CernoBill Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 daca nu te grabesti ma gandesc ca mai bine iei avionu'...e mai rapid si nici scump nu e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beseech Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 e scump avionu ..destul de scump avand in vedere distanta ..si nu imi place avionu .. din tren mai vad una alta .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Eu asta vara n-am gasit pe net trenuri internationale de niciun fel, a trebuit sa ma duc la agentie sa intreb. Poate sunt eu mai prost si n-am stiut unde sa caut Si avionul e de fapt mai ieftin in general decat trenul, cu conditia sa zboare low-costurile in ucraina (ca in serbia nu zboara ale naibii) si sa iti iei bilet din timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beseech Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 din ce'am vazut eu..nu prea zboara.. trenu e relativ ieftin..la noi e mai scump..la ei e f ieftin .. noh..inca astept sa'mi comunice si mie cineva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Vii pana la Tulcea si treci cu bacu' la Ismail. De acolo o fi vreun tren... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beseech Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 hah..la asta nu m'am gandit .. si parca suna bine ..mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 hah..la asta nu m'am gandit ..si parca suna bine ..mersi Cu placere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts