sterush Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 In imaginea de mai jos sunt patru potentiometre dintre care unul stiu ce rol are si anume cel de volum dar celalalte 3 nu. se pricepe careva sa imi explice ce rol au?
AddRien Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 (edited) In imaginea de mai jos sunt patru potentiometre dintre care unul stiu ce rol are si anume cel de volum dar celalalte 3 nu.se pricepe careva sa imi explice ce rol au? E strat VG...Butonul mic cu T vine de la tuning, cel cu M de la mode. S-a mai discutat destul pe seama ei. Exista si o versiune echivalenta Gibson. Practic chitarele se acordeaza singure, doar la o miscare de buton. Diferenta dintre Gibson Roboguitar si Fender VG, e ca Gibsonul de/tensioneaza corzile dupa caz in timp ce Fenderul schimba tuningul digotal, prin intermediul dozei roland, vizibila si in poza ta. Uite link sa te lamuresti cum suna: Edited January 3, 2008 by AddRien
EADGBE Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 In imaginea de mai jos sunt patru potentiometre dintre care unul stiu ce rol are si anume cel de volum dar celalalte 3 nu.se pricepe careva sa imi explice ce rol au? Presupun ca sunt pentru ton...adica filtre pt inalte sau ceva...oricum n-am mai vazut asa ceva...ai putea sa invarti de ele sa vezi ce fac...n-o sa moara nimeni... :)
apocalipsa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 daca nu ma insel e un stratocaster vg. intra pe fender.com si scrie acolo. in princip cu unu setezi acordaju de la re la 12 corzi cu un chorus ff misto iar cu celalalt pot tipul de sunet: telecaster, etc...
Guest Johnny I Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 cauta pe youtube stratocaster VG si gasesti. cele doua mai mici nu sunt potentiometre, si rotactoare, adica selectoare rotative cu mai multe pozitii. cum se zicea mai sus, unul este pt tuning iar celalalt pt tipul de sunet
Recommended Posts