freelancer Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dedicatie de Anul Nou de la X-PLOD pentru RGC la: http://www.myband.ro/x-plod (prima piesa - timp limitat de expunere) ghiciti cine este vocalistul de la strofa a doua... premiu - un exemplar din albumul "X-PLOD", tot cu dedicatie... rock on!
felixanu' Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 am mai ascultat si altadata piese de-ale lor, dar nu am comentat. de data asta ati ales o piesa grea, si daca pustii au cantat tot ce se aude acolo (ma refer la partile de chitara, mai ales) eu zic ca e chiar bine (oleaca de grija la partea aia de mijloc, cu chitarile la terta, stanga-dreapta, acolo e un pic de "cacophony"). bafta in continuare, baieti! la intrebare, raspunsul ar fi: un adult (as zice ca e musiu frilanser )
Guest Baumwolle Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Coiotu' de la Trupãr. Yeeey, am castigat un album cu dedicatie! Felicitari baietilor, suna mai bine decat ultima data cand i-am ascultat.
Killahead Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Mersi de dedicatie, mi-a placut f. mult. Chiar atat de mult incat sa zic ca dupa mine ca era nevoie de invitati speciali, Andrei se descurca onorabil si fara. Dar stiu cum e, it's fun to have nice friends Ca sa fiu sincer, acum imi pare rau ca nu am cantat cu ei in Mamou. Faza e ca eram varza, adica muream de cald si eram deja deshidratat. Daca as fi stiut ca vor canta "Master...", sigur as fi participat. Bravo si LA MULTI ANI!
freelancer Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Baumwolle si Killahead sunt rugati sa-mi dea PM cu adresele lor postale ca sa le trimit cate un album... Intr-adevar, Coyotu este vocalul in cauza... Good point!
Killahead Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 That's nice! Nu trebuia, dar mi-ai facut o bucurie, trebuie sa recunosc. Ti-am dat PM.
Recommended Posts