Doctor X Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 28 Decembrie 2007, ora 21:00 Fischers Pub, Deva CONCERT Lansare Album IMPLANT PENTRU REFUZ-Monolith Invitati TARGET(in formula noua cu piese noi) PREZENTA OBLIGATORIE! ROCK SUPPORT !!
Doctor X Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Pentru cei ce n-au ajuns: P.S.(Ma bucur ca fosta mea chitara a ajuns in sfarsit pe maini bune...)
Cosu Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 De mentionat ca baietii de la IPR au cantat dupa un accident de masina petrecut inainte de concert. E bine ca au scapat teferi!
Doctor X Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 De mentionat ca baietii de la IPR au cantat dupa un accident de masina petrecut inainte de concert. E bine ca au scapat teferi! Asta-i si motivul pentru care Freaky a folosit Damien-ul (ca urmare a accidentului, un Hellraiser C7 si-a fracturat headstock-ul). Si pentru ca baietii au avut puterea sa performeze dupa un asemenea eveniment neplacut, numai .
Guest Blackout Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Imi pare rau pentru accident si pentru "fracturile de headstock", dar "chapeau" pentru IPR! Baietii stiu sa cante!
MichiBass Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 +1 Am fost si eu la concert, mega tare ! Si asta dupa accident, priviti urmele de pe capul lui Freaky, RESPECT! Si insanatosire grabnica la restul!
Guest freaky Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Oi. La multi ani!!! Sa ne vedem cu bine data viitoare.
Guest Blackout Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Salut Freaky! Poti sa-mi spui, te rog,cand aveti urmatoarea cantare si unde?
Guest freaky Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Salut Freaky!Poti sa-mi spui, te rog,cand aveti urmatoarea cantare si unde? Salut.Nimic...numai planuri.Trebuia sa avem in weekend-ul 18...19 ianuarie la Casa Studentilor dar numai ce am aflat ca se amana pe februarie...nush cand. Daca apare ceva ... o sa anuntam. Pace.
Recommended Posts