Guest Ameretat Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Cunoastem cu totii shredderii nebuni care invart notele pe griff de parca-i fugareste dracu in persoana. Nu ne mai surprinde nimic in legatura cu ei - pentru ca singurul lucru special pe care-l au este viteza nebuna. Fac aceleasi lucruri batatorite timp de sute de ani, dar le fac la 500 km/h. Intrebarea mea este, stie careva chitaristi ciudati? Chitaristi altfel, chitaristi cu muzica extraterestra, chitaristi la care nu-ti dai seama ce se intampla, oricat de lent ar canta. Care fac chitara sa sune de parca e orice altceva decat chitara - care trag de corzi, zgarie dozele sau dau cu bocancii in whammy-bar. Chitaristi a la Vai. Enlighten me.
Guest Johnny I Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 pai... cum ai zis si tu... vai, satriani altii nu mai stiu
Guest sadus Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 incearca jeff beck, alan holdsworth, "high tension wires " a lui steve morse.sper sa te ajute
Guest DarkMan2004 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 (edited) maybe this will help...michael angelo batio: http://www.koreus.com/files/200502/double-guitar.html P.S.: io zic ca-i playback Edited October 25, 2005 by DarkMan2004
Guest Ameretat Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Pe Zappa si Holdsworth ii stiu de mult. Sunt destul de... auditie clasic-obligatorie, ca sa zic asa... Ceva mai... nou, este? D-astia de n-a auzit nici dracu de ei...
malex Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Care fac chitara sa sune de parca e orice altceva decat chitara ...... .......... D-astia de n-a auzit nici dracu de ei... Bre Ameretat, suntem asa de multi pe site-ul asta ....
cearny Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Bine zis, malex On-topic: incearca si niste Buckethead
Guest Ameretat Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 @ malex: indid... zis iz a grin fis...
malex Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 aaaa, si-n completare (ca acu' am vazut titlul integral) Recomandati-mi muzica ciudata -> vezi "Melodii cantate de noi"
Shadow Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 john frusciante... (tipul de la rhcp) mi se pare genial tipu...
Susceptor Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 orice muzica ciudata si ce contine chitara... nu trebuie neaparat sa fie un chitarist virtuoz de exemplu ascultati mathcore sau drone..acolo e un sunet marfa
Guest Ameretat Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 (edited) Ron Thal, anyone? L-ati ascultat pe dementu asta? E... foarte ciudat. Adica... are un sunet de clasic/jazz/blues/atonalism/animale-mici-scancind... Daca ati ascultat piesa "Can't play the blues", stiti la ce ma refer... Sau "Hang Up", sau "Every Time I shake My Head (It's Christmas)"... PS: Versurile de la "Can't Play the Blues" sunt absolut criminale... Edited October 27, 2005 by Ameretat
Recommended Posts