www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Criticati-ma

Recommended Posts

Guest Superman
Posted

sal azi am ajuns sa am acordajul chitarei eBGDAE ---> eBGDGC E-->2T mai jos si A-->1 ton mai jos (o poveste mai lunga)

si am facut o mel interesanta am pus bassul pe birou si coarda D am facut-o C si am facut mel asta (asa incat coareda 6 de la chitara sa fie echivalenta cu coarda 2 de la bass ca sa nu fol coarda 6 din chitara pt ca era distors destul akolo)

efecte folosite: distorsul de Solo al ampului CRATE GT212 cu mult reverb tot din amp

criticati-ma va rog adica vreau sa vad parerile voaster si sa imi indrept greselile

in mel asta sunt multe greseli mai ales ca e improvizatie si nu stiam ce urmeaza stiu de tempo ca e total gresit si unele note nu isi au locul akolo

cum faci playlistul ala ca sa nu mai downloadati?? si un mixaj daca se ofera cineva? :) (mel a fost inregistrata in paralel cantam si la bass si chitara in acelasi timp)

si nu cred ca se mai reproduce aceeasi live dar mai imbunatatita as vrea :) asta e motivul topicului sa ma corectez

screaming_in_C.mp3

Posted

Pe ce masura canti? ... am incercat sa numar masurile si-mi da cu virgula :)

-Ai grija cu tempo-ul si cu masura

-Incearca sa-ti alegi o tema pe care sa o dezvolti cand improvizezi...

-incearca kestii mai simple dar care sa le poti face curat si pe tempo deocamdata... daca te apuci de la nivelul asta de "curcani" nu o sa pea ajungi la nici un rezultat.

-fi atent la gama in care vrei sa improvizezi...

-fa exercitii de bend-ing ca am auzit foarte multe bend-uri facute pe jumatate... ia o nota si asculta bine cum trebuie sa sune urmatorul semiton sau ton si "bend-uie" pana il atingi (tonul sau semitonul respectiv)...

Good luck mai departe... :)

Posted

ce s-a spus mai sus, si ai exagerat rau cu reverbu

Guest Superman
Posted

da stiu imi place prea mult reverbul ala adica mi s-a parut mie ca suna bine adica nush

mai multi cu critica? :))

ca sa vad unde am gresit si mai adanc pls .. si sa incerc sa imi repar greselile :)

Guest Superman
Posted

grifful asta e offtopic nu am gasit pe nimeni ..

Posted

ªi eu învãț sã cânt un pic de solo la chitarã... ºi de când am început sã scriu ce cânt merge mai bine... :) adicã nu trebuie sã memorez tot ce cânt, nici sã compun pe loc... Plus cã mã ajutã sã cânt acelaºi lucru de mai multe ori... Îți recomand ºi ție asta. :) Când mai înregistrezi mai posteazã! Opiniile te ajutã mult. (ºtiu asta din proprie "experiențã"...) Happy guitaring! :)

Guest Superman
Posted (edited)

dragutz mai am 2 ani si ies la pensie :)

atunci o sa privesc inapoi si o sa rad de mine :)

Edited by Superman
  • 1 month later...