Guest SyNerZ Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Oamenilor... s-a deschis un super club de roakeri, bautura e ieftina si multa:D, barmanii sunt super de treaba, muzica e geniala . E in spatele magazinului Cocor se numeste Club Hazard. E super misto. Pt roakeri: Eu zic k n-aveti nik de pierdut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 (edited) Si ce e asa de genial la muzica sau asa de tare la clubu' ala ? Lasand la o parte faptul ca e mai mic decat era Sovata odata ... LE : microclub am si in facultate ... si ala are traditie LE2 : da am fost acolo. De mai multe ori. Si s-a deschis de mult. Edited December 9, 2007 by vektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cooasha Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Si ce e asa de genial la muzica sau asa de tare la clubu' ala ? pai, probabil e al lui .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SyNerZ Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 pai, probabil e al lui .. Nup, nu e al meu...e intr-adevar mic...dar mie mi se pare foarte oki. Si da, stiam ca s-a deskis demult, dar aqma fac reclama;))....Mie sincer mi-a placut la nebunie Sovata.... Cum imi place si Hazardul.... Eu zic urmatoarea chestie: Poate e tare, poate nu....Doar treceti sa beti o bere;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 (edited) Eh, un ton putin mai moderat nu strica . Nici eu nu mai stiu cate nopti am pierdut in Sovata Tot sunt de parere ca e prea mic. Incap 20 de oameni acolo ? (3 mese plus 2 scaune de bar) Edited December 9, 2007 by vektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 ba daca nu e fum de tzigara acum ma duc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 ba daca nu e fum de tzigara acum ma duc... daca e intr-adevar asemanator cu sovata, si mai mic pe deasupra, eu zic sa mergi cu masca de gaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 daca e intr-adevar asemanator cu sovata, si mai mic pe deasupra, eu zic sa mergi cu masca de gaze Point taken. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 daca e intr-adevar asemanator cu sovata, si mai mic pe deasupra, eu zic sa mergi cu masca de gaze nu fac sacrificiul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SyNerZ Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 nu e fum...culmea...au nuj ce dispozitiv...filtru de aer...si da! incap 20 de persoane acolo...incap cam 6 pe masa, sunt 4 mese si langa bar mai sunt inca 2...plus k oricum barmanii sunt tot timpul dispusi sa te ajute cu cate un mic taburet, sau dak s-au sus si cele 7-8 taburete iti dau o naveta, sau 2 plus o placa de lemn care face kt inca o banca....eu v-am zis, incercati macar...n-aveti nimic de pierdut...poate doar timp... si eu am stat nopti intregi in Sovata, si sincer consider locul asta cel putin la fel de misto.... lumea e cam aceeasi de pe vremurile din sovata, mai putin gasca de himmeri;)).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 timpul e...efemer Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 vremuri buuune in sovata...... eh.... mie sincer mi-e frica sa spun ca-mi place vre-un club.... sovata - imi placea - FALIMENT highlander's - imi placea asha de mult ca am silucrat akolo - FALIMENT utopia .... viking ... acu ma tzin cu dintzii de Jack ... poa la asta am noroc .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 (edited) highlander's - imi placea asha de mult ca am silucrat akolo - FALIMENT acu ma tzin cu dintzii de Jack ... poa la asta am noroc .... a dat highlander faliment?! Nu mi-o lua in nume de rau dar eu unu ma cam bucur. Era ok la inceput dar la un moment dat eu si un prieten ne-am cam certat cu patronul (daca era patronul), care a fost cam nesimtit. Cat despre Jack, am auzit niste zvonuri care nu iti sunt deloc favorabile, sorry. Edited December 11, 2007 by Morgan Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 s-a inchis de mult ... dak ai fost pe la inceput .... e posibil sa ma fi prins cnd lucram akolo ... patronu era nesimtzit ... si tocmai a iesit din parnaie acum vreo 2 luni am auzit si io zvonurile despre jack ( ( ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Nu stiu ce intelegi prin de mult. Eu am fost ultima oara acolo vara asta, sau chiar toamna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupul alb Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Ce zvonuri circula despre jack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Ce zvonuri circula despre jack? exact Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Ce zvonuri circula despre jack? cica nu mai are zile multe. Dar sunt zvonuri, nu se poate pune baza in ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Preda Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Nu am auzit nimic de genul ca s-ar inchide The Jack, dar cand am fost ultima oara pe 19 decembrie era gol, si programul de lucru, care inainte era non-stop, a fost micsorat. Sper sa fie din cauza sarbatorilor. Oricum o intrebare care ma framanta de mult: ce s-a intamplat cu Utopia? S-a mutat sau s-a desfiintat? Chiar m-am intristat cand am vazut ca a aparut in vechea locatie un club de house. > Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 gol din cauza sarbatorilor - true program micsorat - fals jack nu a fost niciodata nonstop 10 am - 07 am de o gramada de ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Preda Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 (edited) gol din cauza sarbatorilor - trueprogram micsorat - fals jack nu a fost niciodata nonstop 10 am - 07 am de o gramada de ani Nu stiu ce sa spun. Stiu ca aveau un interval orar cand inchideau pentru curatenie, dar acum aveau afisat un orar, care indica clar ca programul de functionare a fost restrans. Si oricum pe la ora 1 au batut un apropo destul de subtil, ca ar cam fi timpul sa plecam. Deci... Edited December 29, 2007 by Preda Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 nush ... nu e imposibil. bartenders are people too oricum aseara [sau maibine zis azi dimineata] am plecat pe la 5 de acolo . si nu, nu am dat atentie anuntului ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Oamenilor... s-a deschis un super club de roakeri, bautura e ieftina si multa:D, barmanii sunt super de treaba, muzica e geniala . E in spatele magazinului Cocor se numeste Club Hazard. E super misto. Pt roakeri: Eu zic k n-aveti nik de pierdut... si cat e o bere acolo?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SyNerZ Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 3,5 RON timisoreana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts