SamJr Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Cam ce se aud despre aceste chitari? Am vazut ca Solaris Classic este respectat, oferind forma LP, doze EMG si glued neck la pret putin mai accesibil. Dar despre cele vandute aici in magazine n-am gasit nimic. Ma refer la seriile JLP, JP, JM, http://www.triola.ro/index.php?pag=prod_se...=3&codp=112 , nu-i gasesc nici pe site-ul firmei producatoare. Poate sunt copiile, copiilor lu' LP facute de Johnson? Devreme ce inca eu n-am testat aceste chitari nu pot sa trag o concluzie, dar totusi 800 mi se pare un pret bun. Astept pareri...mai ales de la cei care le-au incercat.
Guest Baumwolle Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Un review pentru Solara Classic gasesti chiar pe RGC, aici.
OntZ Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ca un of/on -topic interesant, http://www.johnsongtr.com/Catalyst.113.0.html cica are floyd rose original la banii aia
Squier Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 (edited) ca un of/on -topic interesant, http://www.johnsongtr.com/Catalyst.113.0.html cica are floyd rose original la banii aia daca stam sa analizam semantica limbii engleze ,ne dam si noi seama ca expresia "original Floyd Rose" poate insemna in contextul pretului nesimtit de mic "original new concept Floyd Rose" un fel de Edge de la Ibanez,in esenta tot dracu ala.acu sunt 3 posibilitati,ori astia de la johnson sunt prosti si chiar e original floydu si dau chitara asa ieftin,ori floydu e original si restul materialelor costa 100 e si asta nu e deloc bine nu e asa ,ori e asa cum am explicat eu mai sus. LE:am ras cu lacrimi la faza "Built with superb materials for explosive tone, the Johnson Catalyst is a sure-fire favorite." la fel de explosive a fost si prima mea electrica o maxine,a fost excelenta ca lemn de foc Edited December 7, 2007 by Squier
ebola Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 un catalyst am eu. este o chitara bunicica, face mult mai mult decat banii care ii dai pe ea. floyd-rose-ul e licenta, dar e decent.
Squier Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 un catalyst am eu. este o chitara bunicica, face mult mai mult decat banii care ii dai pe ea.floyd-rose-ul e licenta, dar e decent. MAMA CE AM GHICIT-O PE ASTA:))
Guest Morgan Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Eram si eu tentat sa imi cumpar un johnson la un moment dat, dar am preferat sa ascult sfatul unui membru RGC care stie ce spune.
mega.deb Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 (edited) dak era f rose original ..... fck.... imi luam si io una ) opa...... post nr 500 ) Edited December 8, 2007 by mega.deb
Guest mi_sa_rupt_miu Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 off topik: cat ai postat tu azi sati faci 500 de posturi........
mega.deb Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 (edited) ssht is membru din mai 2006 .... .... posibil sa ma fi plictisit azi un pic mai mult .... Edited December 8, 2007 by mega.deb
Horil Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Eram si eu tentat sa imi cumpar un johnson la un moment dat, dar am preferat sa ascult sfatul unui membru RGC care stie ce spune. Scuze ca "reinvii" topicul din 8 decembrie anul trecut, dar ce vrei sa spui Morgan cu asta? Ca nu sunt bune? Impartaseste si cu noi parerea ta sau sfatul primit, daca este folositor.
Recommended Posts