www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SamJr

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SamJr

  1. Cam ce se aud despre aceste chitari? Am vazut ca Solaris Classic este respectat, oferind forma LP, doze EMG si glued neck la pret putin mai accesibil. Dar despre cele vandute aici in magazine n-am gasit nimic. Ma refer la seriile JLP, JP, JM, http://www.triola.ro/index.php?pag=prod_se...=3&codp=112 , nu-i gasesc nici pe site-ul firmei producatoare. Poate sunt copiile, copiilor lu' LP facute de Johnson? Devreme ce inca eu n-am testat aceste chitari nu pot sa trag o concluzie, dar totusi 800 mi se pare un pret bun. Astept pareri...mai ales de la cei care le-au incercat.
  2. Da chiar poti sa-ti duci chitara in avion....daca te intreaba cineva despre.....zici ca ai concert in state. Dar daca persoana care aduce chitara e o batrinica mica? Sa zicem ca se duce bunica-mea in state, si eu o rog sa-mi aduca chitara cutare...nici atunci n-o sa aiba probleme in avion? In cel mai rau caz spune ca e cadou....dar totusi, cum arata? zici ca-i din ciclul baba si mitraliera->baba si chitara
  3. Dar ce ziceti de Epiphone SG G-400? http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=474 Am citit, nu mai stiu unde, la vreun comment la un magazin online, ca nu e bine echilibrata, tot timpul tre sa-l ti de gat, altfel da cu capu' in pamant. Chiar funny...... Dar in rest se zice ca-i buna, acum nu stiu, e n-am avut inca norocul sa-l probez. Sau despre fratele sau mai mic SG 310? Cel cu bolt-on neck....cum se comporta?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.