cearny Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 L-am dat jos de pe chitara si nu am pe ce sa-l pun. E in stare perfecta (sic!) de functionare. Humbucker, 4-conductor (deci merge split/paralel), culoare Zebra.
Guest musicdvdsrock Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Mr.Cearny - ia baga o poza.. Sigur tzopaie un cumparator De 2 ori ! (bucurie si oftica...)
cearny Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 In toata splendoarea ei... (a se observa ca nu le am cu fotoz)
cearny Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Ce sa-i faci, l-am mai bagat pe chitara de cand am pus anuntu' ...nu e ca si cum e consumabil
CulBoji Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ai nickel cover la ea shi potzi pune ceva sound demo?
malex Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 In toata splendoarea ei... (a se observa ca nu le am cu fotoz) Mah, TU sa ai SH11 in loc de TB11 ??? Rusinika Mah, se vede-n poze
cearny Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Ai nickel cover la ea shi potzi pune ceva sound demo? Imi pare rau dar nu am nickel cover. Soun demo gasesti aici: http://www.seymourduncan.com/SDToneWizard/hummer.shtml si poti face si o comparatie calitativa. Mie mi se pare o doza foarte 'vocala'. Mah, TU sa ai SH11 in loc de TB11 ??? Rusinika Mah, se vede-n poze Stiu, era pe aia neagra dar am bagat active pe ea dintr-o curiozitate mobida macar sunt active de la Seymour
Recommended Posts