www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Da Cineva La Conservator Sau A Dat?


Guest Rogerul

Recommended Posts

Guest Rogerul

Salut, sunt lead guitar, a 11 a, si se cam aproprie bacul, eu am de gand sa dau la conservator, si as vrea sa stiu daca a mai facut cineva, sau daca mai face cineva... and so on?... deci.. go ahead and answer!

Link to comment
Share on other sites

Guest Ender_Eugen

depinde la ce vrei sa dai:

 

Facultatea de interpretare muzicala: ai de dat admitere la instrument si teorie. de facut faci numai clasica. teoretic, faci forme, armonie, teorie, cor, muzica de camera, psihologie in primul semestru si pedagogie in al doilea, istoria muzicii. si vei invata involuntar manele de pe holurile facultatii

 

 

Facultatea de pedagogie muzicala: admiterea la fel, psihologie, pedagogie, psiho-pedagogie, istoria muzicii, forme armonie, contrapunct, teorie, cor, practica pedagogica, folclor. nu vei invata manele insa vei invata muzica populara.

 

mai e facultatea de compozitie si dirijorat, muzica bizantina si jazz.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ender_Eugen

eu am dat la: interpretare instrumentala ( game arpegii, 1 parte de sonata sau o partita din bach, 2 parti de concert, studiu la alegere, studiu impus, studiu tras la sorti, citire la prima vedere) si teorie ( solfegiu, auz, recunoasterea intervalelor, recunoasterea acordurilor)

Link to comment
Share on other sites

@ender_eugen: te rog sa ma corectezi daca e cazul, dar parca tu erai la conservator cu vioara, nu cu chitara. Or fi probe un pic diferite pentru chitara.

Link to comment
Share on other sites

jazz e bun daca esti la pian ! Eu am intrat la cons la jazz , am stat un an si m-am lasat pentru ca nu era nici un prof de jazz la chitara . Faceam cu Tiberian si el ne dadea piese si ne arata niste chestii de teorie , dar exclusiv pt chitara nu era nimeni !

 

Parerea mea e ca e o mare labareala !!!

Link to comment
Share on other sites

admiterea este aceeasi

 

Si la flaut ! M-am gindit sa dau la flaut, insa rezultatele cautarii pe google dupa "profesor flaut" mi-au dat pagini de genul "profesoara flaut, "meditez" la domiciliul clientului, dar ... instrumentul trebuie sa fie lung ... si sa pot sufla in el.". In plus, concerte, sonate, arpegii, muzica clasica, munca, studiu ... nu s-o cam pierde din placere ? Ideea era sa faci asta pentru ca-ti place, nu pentru ca te pune cineva.

Ai vointa sa dai la Conservator ? Pune in balanta tot ce ai face acolo si ce ai face printr-o munca grea de studiu acasa. Partituri se gasesc.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.