Guest Rogerul Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Salut, sunt lead guitar, a 11 a, si se cam aproprie bacul, eu am de gand sa dau la conservator, si as vrea sa stiu daca a mai facut cineva, sau daca mai face cineva... and so on?... deci.. go ahead and answer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 pai o sa faci clasica, si o sa fie destul de mult de lucru, mai ales daca nu esti la profil (nu dau, dar am 2 profi de muzica in casa ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 depinde la ce vrei sa dai: Facultatea de interpretare muzicala: ai de dat admitere la instrument si teorie. de facut faci numai clasica. teoretic, faci forme, armonie, teorie, cor, muzica de camera, psihologie in primul semestru si pedagogie in al doilea, istoria muzicii. si vei invata involuntar manele de pe holurile facultatii Facultatea de pedagogie muzicala: admiterea la fel, psihologie, pedagogie, psiho-pedagogie, istoria muzicii, forme armonie, contrapunct, teorie, cor, practica pedagogica, folclor. nu vei invata manele insa vei invata muzica populara. mai e facultatea de compozitie si dirijorat, muzica bizantina si jazz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Al3x Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 La ce probe se da admiterea si in ce constau acestea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 eu am dat la: interpretare instrumentala ( game arpegii, 1 parte de sonata sau o partita din bach, 2 parti de concert, studiu la alegere, studiu impus, studiu tras la sorti, citire la prima vedere) si teorie ( solfegiu, auz, recunoasterea intervalelor, recunoasterea acordurilor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 @ender_eugen: te rog sa ma corectezi daca e cazul, dar parca tu erai la conservator cu vioara, nu cu chitara. Or fi probe un pic diferite pentru chitara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 admiterea este aceeasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rogerul Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 din cate am inteles e si jazz la conservator, adica ai de ales intre Jazz si Classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 jazz e bun daca esti la pian ! Eu am intrat la cons la jazz , am stat un an si m-am lasat pentru ca nu era nici un prof de jazz la chitara . Faceam cu Tiberian si el ne dadea piese si ne arata niste chestii de teorie , dar exclusiv pt chitara nu era nimeni ! Parerea mea e ca e o mare labareala !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldrian Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 admiterea este aceeasi Si la flaut ! M-am gindit sa dau la flaut, insa rezultatele cautarii pe google dupa "profesor flaut" mi-au dat pagini de genul "profesoara flaut, "meditez" la domiciliul clientului, dar ... instrumentul trebuie sa fie lung ... si sa pot sufla in el.". In plus, concerte, sonate, arpegii, muzica clasica, munca, studiu ... nu s-o cam pierde din placere ? Ideea era sa faci asta pentru ca-ti place, nu pentru ca te pune cineva. Ai vointa sa dai la Conservator ? Pune in balanta tot ce ai face acolo si ce ai face printr-o munca grea de studiu acasa. Partituri se gasesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts