cyfer Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Salut! Cyfer's Sin concerteazã la Big Mamou, vineri, 7 decembrie, la ora 21. În deschidere va cânta trupa Phenomenon. Bilet 10 lei. Mai multe informații despre cele douã trupe se pot gãsi la adresele www.cyfer.ro , www.phenomenon.ro. Componența Cyfer's Sin va fi (90%) cea clasicã: Doru Diaconu tobe Alex Lambrino bas Cyfer chitarã, voce, harmonica Vor fi piese noi. Se înregistreazã video ºi audio ºi avem sunetist bun. Îl rog pe Andrei sã vinã cu noutãțile despre Phenomenon PS: Pentru cã data trecutã nu a încãput toatã lumea, vrem sã scoatem scaunele ºi o parte din mese. Aveți ceva împotrivã?
StratMan Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 si vom sta afara? nu-i prea frig? mult succes!
Guest PhenomenOn Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 (edited) Cat despre Phenomenon componenta este aceeasi: Asy- Vocal Florian-Bas Mario-Clape Iulian-Tobe, voce Andrei-Chitara, voce In repertoriu s-au mai adaugat 3 coveruri noi: We are the champions, Another brick in the wall si Perfect Strangers(de data asta, canta mai bine) Am muncit din greu de la ultimul concert deci speram sa nu gonim publicul Edited December 4, 2007 by PhenomenOn
cyfer Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 si vom sta afara? nu-i prea frig? mult succes! Scaunele nu vor fi afarã ci probabil în drumul spre toaletã Sper sã nu stai afarã ci înauntru, dar în picioare. ... probabil va fi bãtaie pe scaunele de la bar.
cyfer Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 sa inteleg ca incingem un moshpit?!? Ar fi tare. Oricum, pânã acum nu s-a mai întâmplat aºa ceva în Mamou, sã nu fie scaune, deci ar fi un experiment interesant. Poate ieºi orice!
ilun Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ar fi tare. Oricum, pânã acum nu s-a mai întâmplat aºa ceva în Mamou, sã nu fie scaune, deci ar fi un experiment interesant. Poate ieºi orice! frumos video, da alea de la lamb of god is mai tari ...pai daca e cu muzici d-astea agresive io unu aduc brigada si facem atmosfera la mamu
cyfer Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 frumos video, da alea de la lamb of god is mai tari ...pai daca e cu muzici d-astea agresive io unu aduc brigada si facem atmosfera la mamu Cel mai distractiv e când faci mosh pit pe o muzikie care nu cere aºa ceva. Sã fi vãzut ce moshealã trãgeam cu unii pe muzicã uºoarã acum mulți ani
Faust Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 m-ati facut curios. acum chiar ma intreb daca o sa vina lume sa stea in picioare cateva ore in mamou sa asculte blues.
cyfer Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 A apãrut o modificare de componențã: la tobe va fi Claudiu Purcãrin (Naºu) de la Sistem.
Guest PhenomenOn Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 (edited) A apãrut o modificare de componențã: la tobe va fi Claudiu Purcãrin (Naºu) de la Sistem. Deabia astept concertul Edited December 6, 2007 by PhenomenOn
tatal Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 A fost o seara de exceptie Cyfer Sin a rupt, apar si filmari!!!
cyfer Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Salut! Au apãrut filmãrile de la concert. Pun douã piese: Sweet Home Chicago (... sau Naºu can shuffle) Fried (featuring Andrei Bãlaºa)
tatal Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Pun si eu doua piese de la cantarea copiilor!
ilun Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 suna marfa ce-am auzit...andrei ar trebui la unele faze gen pink floyd-ul ala sa-si mai bage niste reverb si delay la ton...la pink floyd-ul ala musai delay-ul...daca avea deja, inseamna ca tre sa-l dea mai tare
tatal Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 suna marfa ce-am auzit...andrei ar trebui la unele faze gen pink floyd-ul ala sa-si mai bage niste reverb si delay la ton...la pink floyd-ul ala musai delay-ul...daca avea deja, inseamna ca tre sa-l dea mai tare Sunt comandate si reverb si delay de ceva timp. Poate aude amicul meu sa le aduca mai repede.
ilun Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Sunt comandate si reverb si delay de ceva timp. Poate aude amicul meu sa le aduca mai repede. bun bun sa aibe grija cu delay-ul ala dupa ce-l primeste...pe mine unu ma cam ia valu
Guest PhenomenOn Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 bun bun sa aibe grija cu delay-ul ala dupa ce-l primeste...pe mine unu ma cam ia valu Multumesc pentru sfaturi, momentan nu stiu cum arata, sper sa ma descurc
tatal Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Salut!Au apãrut filmãrile de la concert. Pun douã piese: Sweet Home Chicago (... sau Naºu can shuffle) Fried (featuring Andrei Bãlaºa) Mai adug inca doua piese
cyfer Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Alte înregistrãri de la concert: Cocaine Mistery Train (cu solouri de bas ºi tobe)
cyfer Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 m-ati facut curios. acum chiar ma intreb daca o sa vina lume sa stea in picioare cateva ore in mamou sa asculte blues. Uite si un raspuns pentru tine Faust. Evident, e vorba de alt club, alta trupa, dar tot Bucuresti si tot blues
Recommended Posts