Guest Jaymz Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 (edited) Halvm__248_rk___Desteapta__te_romane.mp3 Cu ocazia zilei de maine, alaturi de stimatul si inutilul meu coleg, Unealta, am inregistrat sub titulatura Halvmørk, in versiune proprie imnul mandrei noastre natiuni ... acceptam aruncatul cu oua/rosii sau ce mai aveti la indemana ... ca poate poate o punem si de un picnic L.E. In playerul integrat in pagina, piesa se aude un pic prea lent, ceea ce presupun ca se datoreaza faptului ca a fost inregistrata la un sampling rate de 48KHz, pentru adevarata experienta se recomnda descarcarea piesei Edited November 30, 2007 by Jaymz
Killahead Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Si mie mi-a placut abordarea, bravo! O dau jos si o pun in playlist pt. maine
vektor Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 omg ... iz funny [suna parca ai incercat sa inregistrezi sub un elicoptr ) ] Refa mix-ul si da chitara mai in fata si tobele mai in spate Dar e dragutza ideea
Metabog Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Romania are elicoptere super tari. Trebuie sa fim mandrii de asta. Iar piesa asta face chiar acest lucru: pune in evidenta forta militara aeriana Romana.
Recommended Posts