www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

adica o sa-si schimbe nick-ul din "cosu" in "mosu" ?

Guest doftorul
Posted

Se cheama "efectul smanes" in unele parti, ii mai zice si "patratimea cojonesului" prin altele si de obicei provine de la stackuri Marshall, Mesa ori MH :) cand dai ochii mai rar cu ele la volume peste 10 si cum ziceai cu gainu' dat peste cap !

Antidotul ?

Doze active pe chitara :) , un Rocktron Gainiac in blana in loop, un Vodoo Valve dupa el si expunere treptata de cate 5 minute la riffuri executate pe drop liber,cu pauza de tigara intre sedinte ca sa mai relaxeze si manutele alea ostenite :)

Cu doi ani in urma montam in BKK pentru un mare festival cultural asiatic si eram din intamplare in fata peretului PA-ului, cand s-au gasit la glume colegii mei si a "zvacnit" unul din ei un gi gi muted si un giiiiiiii si mi-a dat sangele pe nas la propriu. Am avut nevoie de 2 ore ca sa incep sa mai aud si altceva decat un tiuit peste un fond foarte jos si ma mancau efectiv timpanele. Prostia a mare a mea a fost ca nu mi-am pus doape si eram chiar cu capatana lipita de o fata de boxa. PA-ul era de 50.000 W :( si mi-au zis colegii ulterior ca mixerul era blana.

Posted
Cu doi ani in urma montam in BKK pentru un mare festival cultural asiatic si eram din intamplare in fata peretului PA-ului, cand s-au gasit la glume colegii mei si a "zvacnit" unul din ei un gi gi muted si un giiiiiiii si mi-a dat sangele pe nas la propriu. Am avut nevoie de 2 ore ca sa incep sa mai aud si altceva decat un tiuit peste un fond foarte jos si ma mancau efectiv timpanele. Prostia a mare a mea a fost ca nu mi-am pus doape si eram chiar cu capatana lipita de o fata de boxa. PA-ul era de 50.000 W :) si mi-au zis colegii ulterior ca mixerul era blana.

ce colegi idioti. Poti te rog sa-mi explici semnificatia termenului "blana" in contextul asta?

Posted
la maxim...la fel k la a o calca blana(la fund) ..(despre masini)

thx, nu eram sigur

Posted
Acum cateva luni am avut parte de una dintre cele mai cioudate senzatii simtite de mine vreodata. Eram intr-o camera relativ mica cu o chitara si un stack dat in spume (volumul la 10). Dupa cateva secunde de "cantat" mi s-a facut frica dar nu de ceva anume. Era o stare insistenta de frica si atat. Stiam ca nu se poate intampla nimic rau dar senzatia a persistat si a m-a bantuit inca vreo cateva ore dupa. Sunt eu ciudat sau e un fenomen cunoscut ce se petrece la volume mari ?

Ciudatã senzație... Încerc o soluție:

"Frica de oameni este o cursã, dar cel ce se încrede în Domnul n-are de ce sã se teamã." (Proverbe 29:25)

"Mã încred în Dumnezeu, ºi nu mã tem de nimic: Ce pot sã-mi facã niºte oameni?" (Psalmi 56:11)

:)