ival_chicken Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 am niste boxe dubioase care din cate vad sunt de masina...sunt fabricate in usa se numesc RoadMaster bla bla bla....ideea este cum aflu daca mai sunt bune...am doar boxele...vizibil nu au nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrei_T Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 masori cu un multimeter pus pe ohmi si ar trebui sa-ti dea aproximativ impedanta difuzoarelor (ohmi). daca nu indica nimic (impedanta infinita) sau daca indica 1 ohm (scurtcircuit) insemna ca nu sunt bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ival_chicken Posted November 16, 2007 Author Share Posted November 16, 2007 multumesc...vad acum....pun pariu ca o sa mi dea un raspund dubios neinterpretabil....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 masori cu un multimeter pus pe ohmi si ar trebui sa-ti dea aproximativ impedanta difuzoarelor (ohmi). daca nu indica nimic (impedanta infinita) sau daca indica 1 ohm (scurtcircuit) insemna ca nu sunt bune. Nu poti masura impedanta cu un multimetru. Vei masura DOAR rezistenta in CC a bobinei. Adica e irelevant rezultatul. (cu exceptia celor 2 situatii de mai sus ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts