Guest seraphx Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=8631 as aprecia daca l-ati putea sterge, fiindca nu mai vreau sa fiu contactat pentru un anunt de acu un an, mersi
Guest seraphx Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 s'ar face, dar din pacate nu exista moderatori pt sectiunea respectiva *hint.hint* weeeeeeell, si nu se pot alege ? sunt sigur ca nu sunt singurul care are probleme de acest fel, si oameni dornici probabil ca sunt , cred eu ..
Guest seraphx Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 this is not a democracy! THIS _ IS _ SPARTA! (ro: asta'i sparta!)*** ar fi interesant ca fiecare thread.starter sa il poata inchide si/sau sterge singur. si asta ar fi o idee buna cel putin la categoria aceea
Cosu Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Partea cu stersul topicului nu mi se pare deloc o idee buna pentru ca ar insemna ca cine posteaza aici sa aiba impresia ca o poate face cu si mai putina responsabilitate stiind ca isi poate sterge oricand opera. M-am uitat prin setari si permisiunea de inchidere a topicului este o chestie setabila doar pe grupuri (Active Members, New commers, etc) si nu per subforum. O sa ma gandesc ...
Recommended Posts