Guest _Theo_ Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 what exactly is satch? cu totii cred ca am auzit de acest termen (care me mine personal ma duce cu gandul la satriani), dar nu multi stiu ce-i aia...so...what is satch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blondu Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Din cate stiu eu si din cate am retinut dintr-un video cu satriani .. e ceva de genu porecla lui . De unde si Satch Boogie .. melodia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cdaugustin Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Din cate stiu eu si din cate am retinut dintr-un video cu satriani .. e ceva de genu porecla lui . De unde si Satch Boogie .. melodia Yep, asa este ... Satch e porecla lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 m...mi-mi place sa-i zic satriani...oricum...mai bine nu aflam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 oare are vreo legatura cu porecla lui Louis Amstrong? (satchmo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 ...no idea Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 oare are vreo legatura cu porecla lui Louis Amstrong? (satchmo) Nu stiu daca are vreo legatura cu porecla lui Louis Armstrong ... Acest artist "fara voce" dar cu o voce unica avea mai multe porecle ... prescurtarea "Satchmo" i se trage de la "Satchelmouth", "Dippermouth" "Gatemouth" si care se refera in general la dimensiunea gurii lui. Mai avea si alte porecle ..."Pops" datorita faptului ca asa se adresa el cu mai toti prietenii sai ... "pops" este tehnica care se foloseste atunci cand suflii in trompeta cu buzele stranse ... probabil el isi striga asa prieteni ...popsssss ... http://www.bbtrumpet.com/works.html Din cauza popularitatii sale in intreaga lume, acest om, care a cantat si incantat urechile noastre pana la ultima lui suflare, chiar si in ultima perioada a vietii lui chinuite de problemele de sanatate, a fost denumit "Ambasadorul Satch" Ma indoiesc ca cineva care l-a ascultat cantand "What A Wonderful World" poate uita ultima interventie vocala din cantec ... oooo yeeee oooo_yeeee.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts