Guest DoomShadow Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Poate cineva sa imi zica si mie ce melodie ii asta?? ... incercam niste acorduri ieri si am dat peste ea ... poate cineva sa ma ajute?? ; - cam asa suna ... sorry dak nu e corecta da nah ... vreau o partitura sau tab ceva sa o invat Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalsandman Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Poate cineva sa imi zica si mie ce melodie ii asta?? ... incercam niste acorduri ieri si am dat peste ea ... poate cineva sa ma ajute?? ; - cam asa suna ... sorry dak nu e corecta da nah ... vreau o partitura sau tab ceva sa o invat Los Lobos ft. Antonio Banderas - El Mariachi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Los Lobos ft. Antonio Banderas - El Mariachi what he said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rynn Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 (edited) mie imi place mult ce canta bunaciunea cu el in pat in timp ce aia inconjurau casa... deci inca odata imi place linia melodica si nu vocea ei Edited November 15, 2007 by rynn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 wai ... multumesc mult ... mai stiti melodii spaniole faine??? sau ceva country calumea??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts