Guest Baumwolle Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Luciana, frumoasa supriza ne-ai facut!Acum poate si ramai o prezenta constanta pe forum.
Guest mazdrunka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Luciana, frumoasa supriza ne-ai facut!Acum poate si ramai o prezenta constanta pe forum. sigur ca o sa raman pe aici... acum, am intrat... ce sa mai fac? cu cine am onoarea?
Guest Baumwolle Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Cu "ala micu' " caruia ii place "In culori"
michel2233 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 sigur ca o sa raman pe aici... acum, am intrat... ce sa mai fac? cu cine am onoarea? Luciana ... cred ca o sa-ti explice Felix cam ce se discuta pe aici pe forum de obicei ... este si o mica, si abia inceputa sectiune pentru voci, unde, poate, din cand in cand, iti mai arunci ochii si mai dai un sfat ceva celor care vor sa invete ceva despre voce ... apoi daca te plictisesti vreodata poti lasa pe forum o idee, o invitatie la concert, o preferinta, o dojana, o ... oricum daca te intreaba cineva sa spui ca esti maritata si ai 5 copii ... altfel se cam incing spiritele ... Apoi nu uita .. onoarea este de partea noastra!
Guest mazdrunka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 deja am postat ceva la forumul de voce. ala micu.......sunt mai multi.... aaaaaaaaa ba da....parca imi aduc aminte...aveai un tricou negru, nu? si mi-ai zis ca-ti place 'in culori' si inca ceva.... cica m-am REapucat de chitara SPER sa ma tina. mi-am luat husa. vroiam sa-mi iau husa la ea de 1 an.
prowler Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 mi-am luat husa. vroiam sa-mi iau husa la ea de 1 an. ti-ai luat husa la husa
Guest DarkMan2004 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 (edited) la urmatoru vin si io...ma iertati ca nu am putut sa vin...da' am avut si inca am anumite probleme...va voi spune fata in fata la toti...cand va fi urmatorul?...sper ca va fi si el intr-o sambata... later edit: sau intr-o vineri... Edited October 27, 2005 by DarkMan2004
Moisoiu Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 tipul din ultima poza de pe http://felix.rgc.ro/sahara/index.php?imgdi...efolder&page=13 are user pe forum?
felix Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Nu stiu daca are username pe acest forum (cred ca nu) dar este cu siguranta fratele basistului nostru .... de ce te intereseaza ?
Moisoiu Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 nu,stiu ca e profesor de mecanica...il stiu din Blue Jack (Corin)
Recommended Posts