marduk Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 anyway Am avut la mina stinga un chist sinovial. ( acumulare de lichid limfatic). L-am operat dar nenea doctoru nu prea l-a scos pe tot. Asta a fost acu un an. Am folosit incheietura zilnic la cintat si n-am avut probleme. Problema e ca acum ma doare, cred ca de la frig? am imobilizat incheitura peste noapte si acu ma doare mai putin...dar o solutie mai putin babeasca stiti?
ambrozie Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 (edited) Alifie chinezeasca, la cutiute din alea rosii mici. Eu am o problema relativ asemanatoare, cand eram foarte mic m-am oparit pe toata mana stanga, iar doctorul a spus ca mai tarziu ma va durea la schimbari bruste de temperatura si mai ales la vreme umeda. Acum am cam aceleasi simptome ca la reumatism. Si oricum, incearca macar cateva zile sa canti mai putin si mai relaxat. Edited November 3, 2007 by ambrozie
marduk Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 o sa incerc de miine sa cint mai putin...azi am 3 ore de rep
marduk Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 (edited) hai ma faust :) nush daca mai pot sa editez acu.... Edited November 3, 2007 by marduk
marcel Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 iti recomand comprese cu bitter suedez...vezi k gaseshti la plafar...
BCRich Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 o solutzie mai putzin baneasca....medicul de familie
marduk Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 am scos perla acu trag ponoasele acu revenind on topic...mi-a trecut
malex Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 adeka...ai gasit unde s-o pui? zi-ne si noua, ca poate avem si noi problema asta...
hades Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 baaaa .. cum se plange aomu` oleak cum sar hienele ....
marduk Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 lasa-i cristi ca mie imi plac glumele bune, chiar si pe seama mea
Recommended Posts