Guest Latin Nickray Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 (edited) Salut! Sunt nou pe aici,m-am inregistrat pe acest forum pentru ca imi place foarte mult muzica si vreau sa fac Conservatorul dupa ce termin masteratul la Facultatea de Geografie! Multumesc pentru primire! Vreau sa va prezint (nu stiu sigur daca nu cumva stiti deja) o voce absolut fenomenala. Conform editiei din anul 2006 al Guinness Book,persoana care are vocea cea mai puternica de pe glob este cantareata de origine braziliana Georgia Brown care poate canta pana la 8 octave,sunetul fiind foarte asemanator cu ultrasunetele delfinilor. Vreau sa imi spuneti ce parere aveti pentru ca pe mine m-a fascinat ... http://youtube.com/watch?v=P6wSyIdwCFM Edited October 28, 2007 by Latin Nickray
Guest Latin Nickray Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Multumesc! Nu canta la chitara.... Cele mai puternica voce masculina apartine cantaretului Adam Lopez(G 7)!!! http://youtube.com/watch?v=F_9J1teiRKw Pe mine m-au impresionat amandoi la fel de mult,dar evident ca intotdeauna o femeie are o voce mult mai puternica din punct de vedere al octavelor!!!!
Guest spyked88 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Am vãzut cã sus poate sã ducã, dar jos? Sincer, când vine vorba de voci puternice (ºi versatile) o prefer oricând pe Diamanda Galás.
ulfhednar Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Da, Diamanda Galas este uimitoare... De asemenea o voce extraordinara feminina este Jarboe (ex. Swans)... este uimitor cat poate sa urce si sa coboare.
Hix Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Am o prietena care duce 8 octave !! Nici mie nu mi-a venit sa cred. Are 7 dinti albi si 5 negri. O sa incerc sa revin cu o inregistrare.
Squier Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Am o prietena care duce 8 octave !! Nici mie nu mi-a venit sa cred. Are 7 dinti albi si 5 negri. O sa incerc sa revin cu o inregistrare.
Recommended Posts