Guest En1gma Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Deci problema este ca vreau sa iau cadou un procesor.Persoana respectiva sta la bloc,si pur si simplu nu pot sa-i iau un amp din cauza ca deranjeaza vecinii( izolare fonica proasta).M-am decis la un procesor. Intrebarea mea este: as dori ceva in gama 80-120 euro aprox; vreau un procesor care sa aibe un headphone out bun, adica sa se auda relativ asemanator cum ar suna bagat intr-un amp.Eu incercasem Korg AX 1500G si nu prea m-a uimit cum suna prin casti. Principala varianta ar fi Line 6 Pocket Pod.L-a incercat cineva/ eventual cu iesirea de casti? Astept pareri numai bine
Soulmaster Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 (edited) Pocket pod-ul mi se pare genial pt repetat, si nu numai (desi ma cam indoiesc ca il poti folosi live) Cauta pe youtube pocket pod si o sa gasesti 1-2 sample-uri. Cei de la line 6 se lauda ca ar fi varianta mai mica a vestitului pod 2.0, desi mai sunt unii sceptici in aceasta privinta. edit: intrebare pt cei din bucuresti: Pocket pod-ul este disponibil si magazine gen muzica, mc music etc? Adica daca am unde sa il probez/cumpar. Edited October 27, 2007 by Soulmaster
Guest En1gma Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Nici nu trebuie ptr. aplicatii live,ci doar ptr. repetat.Se va folosi exclusiv iesirea ptr. headphone
Soulmaster Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Pod-ul de obicei sta mai bine la simulari, zic eu
kapak Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 nu am auzit pod-ul dar am eu pandora si e super pentru sufragerie/bucatarie/baie, dupa caz nu am vazut nici un line6 pod in magazine, dar poate nu le-am vazut eu pe toate. am auzit ca ar fi unul prin rahova, nu am avut "sange" sa ma duc pana acolo
kapak Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 sorry> m-am mai documentat si uite ce am gasit> http://guitarshop.ro/produse.php?scid=45 unele sunt chiar in stoc nu as putea sa iti spun de ce nu imi aduc aminte sa le fi vazut in magazin.. am memoria scurta..
dass101 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Pocket Pod-ul mi se pare un cadou excelent. Asta vreau si eu de craciun
Guest Raskolnikov Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Deci problema este ca vreau sa iau cadou un procesor.Persoana respectiva sta la bloc,si pur si simplu nu pot sa-i iau un amp din cauza ca deranjeaza vecinii( izolare fonica proasta).M-am decis la un procesor.Intrebarea mea este: as dori ceva in gama 80-120 euro aprox; vreau un procesor care sa aibe un headphone out bun, adica sa se auda relativ asemanator cum ar suna bagat intr-un amp.Eu incercasem Korg AX 1500G si nu prea m-a uimit cum suna prin casti. Principala varianta ar fi Line 6 Pocket Pod.L-a incercat cineva/ eventual cu iesirea de casti? Astept pareri numai bine Eu am un Pod poket si se aude foarte bine la casti. Are si intrare pentru cd/mp3 ca sa practici cu backtrack. Apoi iesirea pentru casti merge si direct in calculator. O mica problema e ca se vinde fara adaptor si bateriile se termina repede.
Guest En1gma Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Eu am un Pod poket si se aude foarte bine la casti. Are si intrare pentru cd/mp3 ca sa practici cu backtrack. Apoi iesirea pentru casti merge si direct in calculator. O mica problema e ca se vinde fara adaptor si bateriile se termina repede. Ok, mersi de raspuns.Atunci raman la pocked pod La Pandora nu-mi place design-ul
Guest Morgan Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 sorry> m-am mai documentat si uite ce am gasit> http://guitarshop.ro/produse.php?scid=45unele sunt chiar in stoc nu as putea sa iti spun de ce nu imi aduc aminte sa le fi vazut in magazin.. am memoria scurta.. daca te referi la guitar port, ala e altceva, desi nu imi dau seama exact pentru ce e bun. pocket pod e asta http://line6.com/pocketpod/index.html?utm_...pocket+Gear+Mid si sa stii ca n-ai nevoie de chiar atat de mult "sange" ca sa mergi in rahova
walhallyus Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 eu am un pod poket si is f multumit de el.. eu zic ca are claritate f buna la iesirea de casti..... daca nu ma insel cred ca am ceva inregistrare cu cablu jack jack din headphone in line in, iti pot trimite pe mail sa iti faci o idee
Recommended Posts