Guest kozo Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 salut.mi-am cumparat in august o chitara electrica Aria 57 BK.sunt curios cam cat este de buna. eu sunt multumit de ea doar ca selectorul de doze.butonu ala mic ce se misca pe acel santz:P nu merge in prima pozitie doar dak tin de el apasat un pic, din cauza ca nu face bine contact,dar se rezolva. ce parere aveti despre ea? este ca cea din imagine. doar ca are 2 doze simple si una double-coil.in rest e ca cea de aici http://www.ariaguitars.com/int/03_products..._eg_mac_57.html am cumparat-o de la M&C musical instruments timisoara . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Daca tu esti multumit de ea la ce-ti mai trebuie parerea altora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 still nu pot sa nu ma amuz la denumirea floydului : ***-C Double Lock Tremolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 salut.mi-am cumparat in august o chitara electrica Aria 57 BK.sunt curios cam cat este de buna. eu sunt multumit de ea doar ca selectorul de doze.butonu ala mic ce se misca pe acel santz:P nu merge in prima pozitie doar dak tin de el apasat un pic, din cauza ca nu face bine contact,dar se rezolva. ce parere aveti despre ea? este ca cea din imagine. doar ca are 2 doze simple si una double-coil.in rest e ca cea de aici http://www.ariaguitars.com/int/03_products..._eg_mac_57.html am cumparat-o de la M&C musical instruments timisoara . eu din poza vad ca are 2 doze duble... in rest sa o stapanesti sanatos..garantia ar trebui sa iti rezolve probl cu switchul..sa o canti cu drag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kozo Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 multumesc .are doua doze simple si una dubla, nu e chiar modelul din imagine este o mac 57 BK.dar nu am gasit poze cu ea pe net, doar mac 57, care e la fel doar difera prin doze.oricum multumesc. credeam ca poate stiti ceva rau despre firma sau model, de aia am pus topic-ul.multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainwasher Vlad Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 inainte se numeau Aria Pro II si erau chitari chiar bunicele la banutii aia..dar era o chestrie...ca astia de la Aria stiu sa faca chitari la preturi mici si bune...dar dau un ban pe ea si atat merita...nu sunt chitari renumite...dar nici proaste...sunt ceva mai slabe decat mediocre....si mai auzeam din multe parti ca A.R.I.A. mai era nush ce societate ce facea chitari prin romania si chitari teapa dar nu cred k e vorba de Mac urile astea...plm ... mie numi plac sincer...nici una Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 tie nu`ti merge ala...that means i`m lucky:D Mie`mi fugea potul de ton. Prenadez. Ahh, si atunci cand o sa`ti rugineasca si cand or sa se toceasca suruburile...aia distractie :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts