Xpiral Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dupa mult chin m-am decis sa-mi cumpar un washburn n1 am facut comanda si il astept (cu nerabdare). Eram curios daca sunt posesori al acestui model care pot sa ma ajute cu niste sfaturi de gen ce sa fac ce sa nu fac cu ea.. sa am grija sa.. si daca am facut o alegere buna. Nu stiu dc pun aceste intrebari dupa ce deja am comandat chitara dar intr-un fel e mai bine.
barbarossa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 e o chitara faina. eu am incercat una acum vro 4 ani si una anu asta. ai putea in timp sa schimbi dozele, cele stc cu care vine nefiind cine stie ce...sunt asa mai...moi. da in rest gatul e fain, satin finish, potrivit de gros, si mai nou are potentiometru push pull pt splitare. fara sa fi studiat mult chitara, asa ca o prima si secunda impresie, este o chitara care isi face banii, in aceeasi liga cu squier
Xpiral Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 ah e bine ca nu o sa regret, ms de reply. Am citit pe net zicea lumea pe un forum ca multzi schimba dozele alea initiale dar nu ar trebui ca-s tari si nush ce ca au un sound mai deosebit si ca le-au mai folosit astia d la washburn la chitari mult mai scumpe (nush ce sa zic pare putin probabil), oricum momentan nu ma gandesc la schimbat de doze. Ce e ala potentiometru push pull?
Guest Morgan Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 potentiometru push pull este pentru coil split, adica folosesti humbuckerele ca single coils. Cel putin cred ca m-am exprimat bine
Xpiral Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 aha si cum functioneaza adik e un switch p undeva d care dau? ca am vazut ca chitara asta nu are decat volum si switchul pt ales doza.
Guest Morgan Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 potentiometrul ala nu numai ca se roteste dar poti sa-l tragi in sus.
hades Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 potentiometrul ala nu numai ca se roteste dar poti sa-l tragi in sus. Interesanta treaba si destul de utila dar, apropo, cat a costat chitara?
Xpiral Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 (edited) mai pai depinde am vazut pe net din timisoara costa 6.900.000 transport gratuit dar eu am luat-o din iasi si mai pun si ei adaos nush exact cat o sa dau p ea dar in jur de 7.200.000 Edited October 10, 2007 by Xpiral
Recommended Posts