Guest juvina Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Am auzit ca produsele beringer nu sunt facute pt rock este adevarat?Ba mai mult am auzit ca v-amp2 nu are efect de distors.Merita sa imi iau un v-amp2 daca vreau sa cant si ceva mai soft dar si ceva suparat?
Guest _Theo_ Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 (edited) v-amp2 fara dist = aberatie nu exista asa ceva...orice v-amp are dist. defapt nu am auzit sa existe vreun multiefect fara distors. Edited October 9, 2005 by _Theo_
Guest King_Diamond Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 hahahah eu am v-amp2 si daca nu avea distors il aruncam de mult ... credema are si inca unul bun (asta daca iti plac sunetele mai "digitale")
felix Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 juvina tata, ia baga un oki aici: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=447
Guest MMG Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 juvina, ai auzit de www.behringer.com? acolo sint si manuale. face sa arunci ochii prin documentatii, fie si numai ca exercitiu de gindire, observatie, limba straina si, de ce nu, ca premiza a capacitatii de a lua decizii pe baza propriilor tale opinii.
Guest Baumwolle Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Fiecare isi lauda propriul produs.Nu cred ca e concludenta acea descriere. Arunca un ochi aici: http://www.harmony-central.com/Effects/Dat.../V_Amp_2-1.html Cred ca nota aia spune multe.
Guest Johnny I Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 si io am v-amp 2 si are niste distorsuri chiar reusite... adik am cantat fara probleme pantera.... asta ca sa vorbim de rautati
Guest p_aciulea Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 lasa-ti fratilor omu in pace, nu e vina lui ca nu stie, d-aia intreaba, ca sa afle.
Guest MMG Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Benson, ideea mea este foarte simpla: capata obiceiul sa citesti manualul unui efect/procesor si vei avea o baza de cunostinte de la care poti trece mai departe, dincolo de nivelul simplei informari asupra prezentei sau nu a unui anumit tip de efect intre cele puse la dispozitie de respectivul procesor. Nu am sarit in capul omului, ci i-am dat cel mai bun sfat posibil - invata sa pescuiesti! Si dup-aia vorbim mult mai la obiect si in cunostinta de cauza despre pestii propriu-zisi, cu detalii despre gust si moduri de preparare. Primul pas pe care trebuie sa-l faca orice instrumentist inainte de a intreba despre un efect este sa-l cunoasca din documentatiile/manualele existente pe net.
Guest p_aciulea Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 stiu asta frate, dar poate ca omul nu stia treaba asta, el a pus o intrebare simpla, la care astepta un raspuns la fel de simplu: Are V-amp2 distors sau nu Raspuns: ARE
Guest juvina Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 stiu asta frate, dar poate ca omul nu stia treaba asta, el a pus o intrebare simpla, la care astepta un raspuns la fel de simplu: Are V-amp2 distors sau nu Raspuns: ARE Merci benson.
TB_TM Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 pt cei care cunosc minunea asta... Procesarea sunetului este digitala... Calitatea este mai buna ca cea a unui software (Guitar FX 3.0) ?? As vrea sa-mi iau un VAmp si nu stiu daca ar merita...
felix Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 daca ai avea macar un pic de timp sa te uiti la ce am scris eu aici... si sa asculti si sample-urile, ce bine ar fi... http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=447
TB_TM Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Le-am ascultat eu, nu sunt kiar atat de ignorant dar nu stiu cum suna kitara ta prin guitar FX iar Hora a mea nu va suna niciodata asa bine si de aceea m-ar fi interesat o comparatie...
Recommended Posts