mario_d Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 (edited) foarte tare "hey dude".. esti fan greg howe? care greg howe?lemnarul ala? greg howe este chitaristul cu care am crescut,primul chitarist care mi-a deschis portile spre lumea jazz-ului Edited December 19, 2007 by mario_d
mario_d Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 (edited) am mai atasat o piesa,un cover dupa victor bailey.e o secventa a unui concert live din oradea a trupei headliner.sunetul nu e grozav,este exact ce a iesit din mixer. knee_jerk_reaction_live.mp3 Edited January 4, 2008 by mario_d
Xtazy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Hey Dude is pure awsomeness. Omule, zici cã eºti pe fast forward. Felicitãri! Mai vrem, mai vrem, încâtã-ne XD !
mario_d Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 (edited) tin neaparat sa postez un standard de jazz cantat impreuna cu bader oliver,un chitarist valoros dupa parerea mea.piesa se numeste billie's bounce.sper sa va placa BILLIE__S_BOUNCE.mp3 Edited March 18, 2008 by mario_d
Musaro Adriano Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ce sa mai comentam aici mario frate, mai dat direct pe spate!!!!! Felicitari la amandoua!!
Metabog Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Dude super tari piesele. In Hey Dude, a fost un break care a fost cam inspirat dintr-un break de-al lui Portnoy (Honor Thy Father). Dar imi place groove-ul si tonul tobelor.
Recommended Posts