Guest alexdm Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Salut, A incercat cineva vreun tip de doze gfs? Am cautat pe forum informatii despre ele, querry-ul de la guitar mi-a intors cam toate threadurile de pe-aici, iar cautarea dupa fetish...well, surprinzator... In fine. Deci, stiti ceva despre dozele astea, sunt bune de ceva? Am un Squier Strat si vreau sa ii fac un cadou de 1 octombrie. Mai rele decat dozele de stoc cu care a venit nu pot fi, cred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhead Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Salut,A incercat cineva vreun tip de doze gfs? Am cautat pe forum informatii despre ele, querry-ul de la guitar mi-a intors cam toate threadurile de pe-aici, iar cautarea dupa fetish...well, surprinzator... In fine. Deci, stiti ceva despre dozele astea, sunt bune de ceva? Am un Squier Strat si vreau sa ii fac un cadou de 1 octombrie. Mai rele decat dozele de stoc cu care a venit nu pot fi, cred. Am auzit numai lucruri bune de la amicii din state. Prin intermediul lor mi-am luat si eu doua seturi, gen vintage, unul il tin pentru mine, si celalalt e de vinzare. Aviz amatorilor.... Nu se compara cu dozele stock de pe Squier (care de altfel la capitolul lemn imi place), sint mult peste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Daca vrei un set de doze standard stratocaster (scoase dintr-un fender stratocaster standard series MIM) da-mi un PM. 200RON (dar mai putem discuta). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alexdm Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Mersi de oferta, dar nu sunt in tara. Am renuntat la GFS, am cumparat un set de US Alnico3 Strat cu 45 de usd de pe ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts