Guest Yogi The Bear Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Daca este cineva interesat de un concert pe cinste .... well ... sunteti asteptati in fiecare miercuri si joi in JUKEBOX unde trupa Verde'n fata canta impreune cu Brad Vee Johnson (ex-Bony M) ... Va garantez ca e super ... si ... daca vreti sa si cantati cu noi (indiferent daca sunteti tobosari, chitaristi sau clapari ...sau poate bass-isti) ... e ok, se poate - deci e un fel de jam .... Cam atat cu ...reclama ... vorba lunga saracia omului ...asa ca ... ne vedem acolo si dupa aia ... vorbim aici ... de bine sau de rau ... (preferabil de bine) Hai papa!
Cosu Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Un cost estimativ al biletului ? Ora de incepere ?
Guest Yogi The Bear Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 scuze ... am uitat detalile nu-i asa ...? apai sa vedem .... intrarea este libera ora de incepere nu e batuta in cuie ....22:30 - 23:00 ...ce ar mai fi de spus ...??? eventual adresa clubului .... Str, Sepcari... nu stiu exact numarul .... dar clubul poate fi usor de gasit; este in spatele Hanului lui Manuc
Guest cdaugustin Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 salut, wow cum de a ajuns solistul boney M in romania? sunt sigur ca e o poveste interesant pe care mai multi ar dori sa o afle.
Guest Yogi The Bear Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 salut, wow cum de a ajuns solistul boney M in romania? sunt sigur ca e o poveste interesant pe care mai multi ar dori sa o afle. desi cu intarziere ... iata un raspuns.. apai nu ii stiu povestea foarte bine .... si ceea ce stiu, nu as vrea sa spun pentru ca nu vreau sa gresesc. ceea ce e important e ca tipul e super - e profesionist ( a cantat pe scene in toata Europa si in USA) - si (spre norocul nostru) a fost placut impresionat de prestatia trupei Verde'n fata si colaborarea cu el va continua - sa vedem in ce conditii, dupa ce managerii nostri vor stabili detaliile. Daca ati fost la jukebox (joi, pt ca miercuri nu am cantat cu Brad) as fi curios sa va aflu parerile... Miercuri am cantat cu Matt Highley - e tot un englez dar nu celebru - iar joi Matt si Brad au facut show-ul impreuna ... Anyway ... Mi-ar placea sa aud o parere obiectiva
Guest Yogi The Bear Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 (edited) ... saptamana trecuta , joi, show-ul din jukebox a fost super .... Luminita Anghel ni s-a alaturat pt o piesa - Proud Mary - pe care a cantat-o extrem de bine. Se pare ca saptamana asta vom repeta "faza" .... Cei care vor sa vada ceva mishto sa vina joi la jukebox, la 22:30 ....intrarea Moaca.. De saptamana asra o sa cantam si in The Myth - e un club tot in centrul vechi al Bucurestiului - Vinere si sambata , de la 22:30 ... Va astept p'acolo ... Edited October 25, 2005 by Yogi The Bear
Recommended Posts