Guest telecaster Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Salutare, Stie cineva cum e cu precomanda la Proguitar? Vreau sa iau o chitara ceva mai scumpa care nu e in stoc (nu e vorba de un squier made in koreea ) 1. In cat timp se livreaza produsele? 2. Ce faci daca produsul are vreo problema? P.S. Am mai cumparat de la Proguitar si mi se par foarte ok, insa nu am luat produse cu precomanda. Mersi mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Un prieten a facut o comanda, iar dupa 3 luni de asteptare si intrebari saptamanale in magazin a anulat comanda. Era vorba de un amarat de pickguard si ceva accesorii. Avantajul e ca, daca vine comanda, poti sa ceri alta daca aia nu-ti place Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Eu mi-am luat un standard stratocaster (nu aveau modelul de culoarea aia si cu grif maple pe stoc). Am achitat un avans de 10% si am asteptat o saptamana. Totul a decurs bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest telecaster Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Un prieten a facut o comanda, iar dupa 3 luni de asteptare si intrebari saptamanale in magazin a anulat comanda. Era vorba de un amarat de pickguard si ceva accesorii. Avantajul e ca, daca vine comanda, poti sa ceri alta daca aia nu-ti place Da, asta e o parte foarte buna - ca poti schimba produsul daca nu-ti place .... k doar nu e magazinul lui moshu' (btw ... mai traieste? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulfhednar Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Si eu am comandat si a durat cam 3 luni... dar nu neaparat din vina lor, nu mai exista chitara in Europa in aceea perioada, a durat pana au adus la fender europe. Ah si m-au cam ametit cu pretul, mi-au spus un pret (mai mic), la magazin mi-au spus altul (mai mare) , in calculator chitara avea alt pret (foarte mare!!!), ma rog... Pana la urma a fost ok...Altfel sunt de treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts