www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Magazin Nou De Instrumente Muzicale

Recommended Posts

Posted

Pentru cei care n-au aflat, s-a deschis magazinul de instrumente muzicale Symphony, situat in Piata Enescu din Brasov.Gasiti acolo o varietate de produse, dar se poate da si comanda pentru chestiile care nu sunt in magazin.Sculele sunt aduse din Ungaria in general, din cate am inteles.

E un lucru foarte tare ca se mai misca ceva in orasu' asta...doar doua magazine de muzica clar nu sunt suficiente.Acum mai avem si noi de unde alege :)

Noroc :)

Posted

ptiu, am gasit pe jos un pliant,a doua zi eram acolo,si nu pteam intra :)

Eh,revin eu..

Posted
mai exact unde?(nu sunt din Brasov dar cunosc destul de bine orasul)

Piata Enescu...din Piata Sfatului intri intr-un gang situat pe langa KFC...in fine...e un gang mare si mergi drept inainte pana ajungi intr-o piata cu ceva banci aranjate in cerc, si in centru o fantanita arteziana.aia e...cauti p-acolo o usa cu un afis mare cu orarul magazinului Symphony :)

• 3 weeks later...
Guest En1gma
Posted

Am fost,m-am uitat,e micut magazinul,dar a zis ca aduce orice in termen de 2 saptamani.Din ce am vorbit cu tipul,e din Odorhei si aduce cam orice piesa/instrument vrei.Erau cateva Ibanezuri , in rest produse unguresti,adica Vorson,Powerstate etc.

Totusi am o senzatie ca si asta va pune ceva adaos pe produse,ca se plangea ca numai spatiul ala micut e vreo 2000 E/ luna.

Din ce am auzit din surse sigure, la anul se deschid inca 2 magazine de instrumente in Brasov :)

Posted
Am fost,m-am uitat,e micut magazinul,dar a zis ca aduce orice in termen de 2 saptamani.Din ce am vorbit cu tipul,e din Odorhei si aduce cam orice piesa/instrument vrei.Erau cateva Ibanezuri , in rest produse unguresti,adica Vorson,Powerstate etc.

Totusi am o senzatie ca si asta va pune ceva adaos pe produse,ca se plangea ca numai spatiul ala micut e vreo 2000 E/ luna.

Din ce am auzit din surse sigure, la anul se deschid inca 2 magazine de instrumente in Brasov :)

stiti dak au site?

• 3 years later...
Guest Florib
Posted

Din Bucuresti imi cumpar numai de la Muzica Store echipamente muzicale. Au doua magazine pe Victoriei