CernoBill Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Pentru cei care n-au aflat, s-a deschis magazinul de instrumente muzicale Symphony, situat in Piata Enescu din Brasov.Gasiti acolo o varietate de produse, dar se poate da si comanda pentru chestiile care nu sunt in magazin.Sculele sunt aduse din Ungaria in general, din cate am inteles. E un lucru foarte tare ca se mai misca ceva in orasu' asta...doar doua magazine de muzica clar nu sunt suficiente.Acum mai avem si noi de unde alege Noroc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest En1gma Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 ptiu, am gasit pe jos un pliant,a doua zi eram acolo,si nu pteam intra Eh,revin eu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristeadnl Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 era si timpu ca m-am saturat de mosu si de acri aia de la bella musica, poate acu o sa se schimbe ceva cu concurenta asta....nu cred dar poate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 mai exact unde?(nu sunt din Brasov dar cunosc destul de bine orasul) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CernoBill Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 mai exact unde?(nu sunt din Brasov dar cunosc destul de bine orasul) Piata Enescu...din Piata Sfatului intri intr-un gang situat pe langa KFC...in fine...e un gang mare si mergi drept inainte pana ajungi intr-o piata cu ceva banci aranjate in cerc, si in centru o fantanita arteziana.aia e...cauti p-acolo o usa cu un afis mare cu orarul magazinului Symphony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest En1gma Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Am fost,m-am uitat,e micut magazinul,dar a zis ca aduce orice in termen de 2 saptamani.Din ce am vorbit cu tipul,e din Odorhei si aduce cam orice piesa/instrument vrei.Erau cateva Ibanezuri , in rest produse unguresti,adica Vorson,Powerstate etc. Totusi am o senzatie ca si asta va pune ceva adaos pe produse,ca se plangea ca numai spatiul ala micut e vreo 2000 E/ luna. Din ce am auzit din surse sigure, la anul se deschid inca 2 magazine de instrumente in Brasov Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Am fost,m-am uitat,e micut magazinul,dar a zis ca aduce orice in termen de 2 saptamani.Din ce am vorbit cu tipul,e din Odorhei si aduce cam orice piesa/instrument vrei.Erau cateva Ibanezuri , in rest produse unguresti,adica Vorson,Powerstate etc.Totusi am o senzatie ca si asta va pune ceva adaos pe produse,ca se plangea ca numai spatiul ala micut e vreo 2000 E/ luna. Din ce am auzit din surse sigure, la anul se deschid inca 2 magazine de instrumente in Brasov stiti dak au site? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedarkdream Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Da' unu in sibiu nu s-ar deschide naibii o data? Al naibii capitala culturala europeana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Florib Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Din Bucuresti imi cumpar numai de la Muzica Store echipamente muzicale. Au doua magazine pe Victoriei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts