miRRor Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Hai noroc. Am un Ibanez RG350EX. Marea problema e ca mi se dezacordeaza in draci. Ii strang pastilele, il acordez fin, e totul ok. Atata timp cat nu folosesc crosa e more/less in regula. Cand incep sa trag putin de crosa, in secunda doi e varza. Am corzi d'addario de 9 pe ea... nush ce sa-i mai fac... Stiti pe cineva prin Bucuresti care poate sa ma ajute s-o reglez? Contra cost, nu e problema. merci anticipat
alexyz Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 (edited) Hai noroc. Am un Ibanez RG350EX. Marea problema e ca mi se dezacordeaza in draci. Ii strang pastilele, il acordez fin, e totul ok. Atata timp cat nu folosesc crosa e more/less in regula. Cand incep sa trag putin de crosa, in secunda doi e varza. Am corzi d'addario de 9 pe ea... nush ce sa-i mai fac... Stiti pe cineva prin Bucuresti care poate sa ma ajute s-o reglez? Contra cost, nu e problema. merci anticipat bridge-ul e paralel cu corpul (cand e acordata chitara)? Edited September 11, 2007 by alexyz
Squier Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 din pacate ,nu prea ai ce sa ii faci..s-a distrus sistemul floyd si asta este cauza
miRRor Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 din pacate ,nu prea ai ce sa ii faci..s-a distrus sistemul floyd si asta este cauza frate termina cu prostiile nu ma speria cum sa se distruga... am luat-o de noua si n-are decat cateva luni. @alexyz - n-am reusit sa-l fac perfect paralel cu corpul... cineva mi-a mai recomandat sa masor lungimea la arcuri also. Stiu ca o chitara cu floyd e extrem de greu de reglat. Mi-ar trebui un profesionist sa faca treaba asta si sa iau notite... ceva recomandari?
Adi91 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Intr-adevar floydul e prost pe modele astea.. am si eu unul si nu reusesc sa-l fac sa tina acordajul decat daca il dau tare pe spate si nu folosesc maneta deloc.
alexyz Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 frate termina cu prostiile nu ma speria cum sa se distruga... am luat-o de noua si n-are decat cateva luni. @alexyz - n-am reusit sa-l fac perfect paralel cu corpul... cineva mi-a mai recomandat sa masor lungimea la arcuri also. Stiu ca o chitara cu floyd e extrem de greu de reglat. Mi-ar trebui un profesionist sa faca treaba asta si sa iau notite... ceva recomandari? dc bridge-ul nu e perfect paralel cu corpul nici sa nu speri la acordaj perfect sau care sa tina. e perfect normal ce ti se intampla...trebuie echilibrat floydu...nu stiu cu masuratu arcurilor care e treaba ...nu e greu sa echilibrezi un floyd...e time consuming atata tot...in rest reglaje foarte simple...multa rabdare..eu am reusit sa fac asta de unul singur pe o chitara foarte varza(prima mea experientza cu floyd)...dc vrei te pot ajuta
miRRor Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Intr-adevar floydul e prost pe modele astea.. am si eu unul si nu reusesc sa-l fac sa tina acordajul decat daca il dau tare pe spate si nu folosesc maneta deloc. nush cat e de prost.. oricum si vai si satriani au niste chitare cu modelul asta de bridge... nu cred ca si ei au probleme reglaju' its everything
Doctor X Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 oricum si vai si satriani au niste chitare cu modelul asta de bridge... nu cred ca si ei au probleme CLAR. (copyright George)
ambrozie Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 nush cat e de prost.. oricum si vai si satriani au niste chitare cu modelul asta de bridge... nu cred ca si ei au problemereglaju' its everything [offtopic]Si Malmsteen foloseste acelasi sistem de tremolo ca la Reghin Stratocaster [/offtopic] Ia in considerare si oferta lui @alexyz, el chiar a rezolvat o problema similara cu a ta.
miRRor Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [offtopic]Si Malmsteen foloseste acelasi sistem de tremolo ca la Reghin Stratocaster [/offtopic]Ia in considerare si oferta lui @alexyz, el chiar a rezolvat o problema similara cu a ta. am vb deja cu el... maine seara mi-am facut o "programare" its gonna be fun
guitarhead Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Hai noroc. Am un Ibanez RG350EX. Marea problema e ca mi se dezacordeaza in draci. Ii strang pastilele, il acordez fin, e totul ok. Atata timp cat nu folosesc crosa e more/less in regula. Cand incep sa trag putin de crosa, in secunda doi e varza. Am corzi d'addario de 9 pe ea... nush ce sa-i mai fac... Stiti pe cineva prin Bucuresti care poate sa ma ajute s-o reglez? Contra cost, nu e problema. merci anticipat Daca nu-i dai de cap, feel free to give me a call. 0727033481. Te ajut gratis.
miRRor Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Daca nu-i dai de cap, feel free to give me a call. 0727033481. Te ajut gratis. merci mult guitarhead. m-o scos alexyz din rahat... mi-o facut-o de neam de neamu ei n-o pupat asa reglaj tot secretu statea in paralelismul floydului cu corpu.. multa rabdare, finetze si alte alea in sfarsit pot sa ma bucur de ea... acum pot s-o dau pe tutoriale de floyd. yey! pt cei ce se intreaba cum a iesit.. see attach "i love u baby... but not like a love my guitar!" cum zicea un artist in viata
alexyz Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 merci mult guitarhead. m-o scos alexyz din rahat... mi-o facut-o de neam de neamu ei n-o pupat asa reglaj tot secretu statea in paralelismul floydului cu corpu.. multa rabdare, finetze si alte alea in sfarsit pot sa ma bucur de ea... acum pot s-o dau pe tutoriale de floyd. yey! pt cei ce se intreaba cum a iesit.. see attach "i love u baby... but not like a love my guitar!" cum zicea un artist in viata merci pt aprecieri...s-o canti si sa ne incanti sanatos
Recommended Posts