Guest olias32 Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 As vrea un sfat de la cineva de aici care se pricepe va rog. Vreau sa-mi cumpar o placa de sunet de calitate, cu latenta cat mai mica. Placa o voi folosi la imprimat clapa, chitara si bas prin efect sau clean. Nu voce sau tobe. (ca sa stiti ce imi recomandati) Nu ma pricep foarte bine, de-aia sunt aici. Din ce am citit pe forum, M-audio sunt placile pe care ar trebui sa le vreau Ca bani, as vrea sa raman sub 500 de ron sau pe-acolo am dat peste pagina asta http://www.soundcreation.ro/instrumente_mu...laci_audio.html daca imi recomandati ceva de acolo, ok. Daca aveti alte sfaturi (si preferabil si un loc de unde le pot cumpara), e la fel de ok. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 cauta pe forum , o sa gasesti zeci de sfaturi si observatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Woody Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 As vrea un sfat de la cineva de aici care se pricepe va rog.Vreau sa-mi cumpar o placa de sunet de calitate, cu latenta cat mai mica. Placa o voi folosi la imprimat clapa, chitara si bas prin efect sau clean. Nu voce sau tobe. (ca sa stiti ce imi recomandati) Nu ma pricep foarte bine, de-aia sunt aici. Din ce am citit pe forum, M-audio sunt placile pe care ar trebui sa le vreau Ca bani, as vrea sa raman sub 500 de ron sau pe-acolo am dat peste pagina asta http://www.soundcreation.ro/instrumente_mu...laci_audio.html daca imi recomandati ceva de acolo, ok. Daca aveti alte sfaturi (si preferabil si un loc de unde le pot cumpara), e la fel de ok. Multumesc Eu as merge cu E-MU. Folosesc E-MU 1616M si e intr-adevar exceptionala insa am auzit lucruri foarte bune si despre E-MU 1212. Asta ar fi parerea mea. Toate bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alexdm Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Placa interna, placa externa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest olias32 Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Woddy: Mersi frumos. Voi tine cont alexdm: nu am o preferinta, insa am inteles ca placile externe legate prin usb nu sunt asa grozave (eu am un creativ extern, insa din ce am citit pe-aici si din experienta, creative nu prea are ce cauta la nivelu asta) Placa e pentru desktop nu pentru laptop, deci nu e o problema cea interna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts