Neuro Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 (edited) am suprapus niste ghitare pe un coral nr.2 de bach.as vrea sa fac treaba asta in 4 ghitare live,cu 4 ghitaristi,mai am nevoie de inca 2.se baga careva?ar fi ideal sa citeasca partitura.ce ziceti? o sa postez mai multe chorale sa vedeti cam care ar fi ideea.inregistrarea e de cea mai proasta calitate,dar ideea ma intereseaza daca va place Neuro_choral2.mp3Fetching info... Neuro_choral60.mp3Fetching info... Neuro_choral4.mp3Fetching info... Edited July 2, 2006 by Neuro
Neuro Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Neuro said: am suprapus niste ghitare pe un coral nr.2 de bach.as vrea sa fac treaba asta in 4 ghitare live,cu 4 ghitaristi,mai am nevoie de inca 2.se baga careva?ar fi ideal sa citeasca partitura.ce ziceti? o sa postez mai multe chorale sa vedeti cam care ar fi ideea.inregistrarea e de cea mai proasta calitate,dar ideea ma intereseaza daca va place dat fiind faptu' ca am postat aste piese pe "felia" altuia,gasesc o scuza:eram prima data pe forum si nu am stiut cu se mananca treaba p-acilea. stradivarius,greseala o sa ma coste multe beri.si la cum canti,foarte multe beri.sa traiesti 1000 de ani! c-apoi le tomnim noi
Recommended Posts