Neuro Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 (edited) am suprapus niste ghitare pe un coral nr.2 de bach.as vrea sa fac treaba asta in 4 ghitare live,cu 4 ghitaristi,mai am nevoie de inca 2.se baga careva?ar fi ideal sa citeasca partitura.ce ziceti? o sa postez mai multe chorale sa vedeti cam care ar fi ideea.inregistrarea e de cea mai proasta calitate,dar ideea ma intereseaza daca va place Neuro_choral2.mp3 Neuro_choral60.mp3 Neuro_choral4.mp3 Edited July 2, 2006 by Neuro
Neuro Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 am suprapus niste ghitare pe un coral nr.2 de bach.as vrea sa fac treaba asta in 4 ghitare live,cu 4 ghitaristi,mai am nevoie de inca 2.se baga careva?ar fi ideal sa citeasca partitura.ce ziceti? o sa postez mai multe chorale sa vedeti cam care ar fi ideea.inregistrarea e de cea mai proasta calitate,dar ideea ma intereseaza daca va place dat fiind faptu' ca am postat aste piese pe "felia" altuia,gasesc o scuza:eram prima data pe forum si nu am stiut cu se mananca treaba p-acilea. stradivarius,greseala o sa ma coste multe beri.si la cum canti,foarte multe beri.sa traiesti 1000 de ani! c-apoi le tomnim noi
Recommended Posts