Guest Adriani Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 (edited) S-a incheiat si a IV-a editie a taberei de chitara rock ! Multa muzica, concerte live ad-hoc, fotbal, jar ptr. cartofi, b.r.r.c. Azuga, spritz si voie buna ! Ne vdm la editia cu nr. V ! Keep On Rockin' ! P.S. Multumiri speciale lui Liviu-Club Live Campina ptr. ca ne-a pus la dispozitie scena Clubului ptr spectacol. Prietenii stiu DC. MOV00015.MPG Edited August 30, 2007 by Adriani
Guest Ender_Eugen Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 cand este urmatoarea editie ca ma intereseaza. cucine pot vorbi si eu sa aflu cat mai multe detalii(pret, locatie, durata etc)?
Dicu Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ce tare e gagica cu jacksonu', fain sa mai vezi din cand in cand cate o "ghitarista". bravo. si felicitari pt initiativa d'lui Manolovici.
matei90 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 cand este urmatoarea editie ca ma intereseaza. cucine pot vorbi si eu sa aflu cat mai multe detalii(pret, locatie, durata etc)? si eu :)
teckus Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ce tare e gagica cu jacksonu'.................... Exact la asta ma gandeam si eu :)
matei90 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ce tare e gagica cu jacksonu', fain sa mai vezi din cand in cand cate o "ghitarista". bravo. si felicitari pt initiativa d'lui Manolovici. nu contestam
Faust Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 cand este urmatoarea editie ca ma intereseaza. cucine pot vorbi si eu sa aflu cat mai multe detalii(pret, locatie, durata etc)? Cu domnul Adi Manolovici, userul adriani de pe acest forum. Din pacate nu va pot da numarul de telefon fara acceptul lui.
Matei Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 www.manolovici.ro si gasiti acolo datele de contact ale lui adi.
Skeleton Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ma intereseaza si pe mine detalii. mi-ar place sa ma duc. ce trebuie sa fac?
marcel Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :) toata admiratia pentru adi...keep on rockin'...
Dimitriyus Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Primiti si oameni mai mari sa invete sa cante la jackson? Foarte frumos ca se organizeaza asa ceva! BRAVO!!!
Dicu Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ar fi interesant sa fie RGC WINTER CAMP , cu mai multi membrii rgc, si workshopuri cu ghitaristi "mai de valoare " din romania
Guest MrJackson Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Felicitari domnu Adi! Am si eu o singura intrebare... ce ghitara e aia cu camo finish?
hihi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Daca nu ma insel grosman avea o chitara de genul asta, daca nu chiar asta.
bolly Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Daca nu ma insel grosman avea o chitara de genul asta, daca nu chiar asta. avea avea...stiu si io un topic pe tema....
Guest MrJackson Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Stiu ca pare o copie de Hanneman. D-aia am si intrebat. Dar headstocku nu se potriveste... si nu e marcat cu nimic (sau nu vad eu in poze).
Guest Adriani Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Felicitari domnu Adi! Am si eu o singura intrebare... ce ghitara e aia cu camo finish?Merci. E o chitara Grossman cu doze Satriani Ah-2 si DiMarzio. Suna ok, nu dezacordeaza. Stiu ca pe acest forum Grossman nu e prea agreat, dar pot spune ca raportul pret/calitate e super ok.Cele bune.ar fi interesant sa fie RGC WINTER CAMP , cu mai multi membrii rgc, si workshopuri cu ghitaristi "mai de valoare " din romaniaGhitaristii "mai de valoare" cum plastic tu te-ai exprimat, sunt ocupati sa faca shushe in emisiuni pe Tvr si Atomic cu d'alde Stratan & Co. Las'o balta cu katerinka...
Guest MrJackson Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Merci. E o chitara Grossman cu doze Satriani Ah-2 si DiMarzio. Suna ok, nu dezacordeaza. Stiu ca pe acest forum Grossman nu e prea agreat, dar pot spune ca raportul pret/calitate e super ok.Cele bune. Banuiam dar nu eram sigur... Mersi de lamuriri si bafta in continuare! Ne mai auzim.
horica Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 manolo! foate buna ideea....si imi place ca are continuitate... adi,din pacate ai ramas cam singurul care se gandeste si la cei care intr-adevar vor sa invete chitara si face ceva in directia asta...mare pacat ca restul "chitaristilor" se complac in situatii mai mult sau mai putin onorante....pentru ei,bineinteles... mult succes ...poate ne vedem la o br rc ! rock on
Guest Adriani Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 manolo!foate buna ideea....si imi place ca are continuitate... adi,din pacate ai ramas cam singurul care se gandeste si la cei care intr-adevar vor sa invete chitara si face ceva in directia asta...mare pacat ca restul "chitaristilor" se complac in situatii mai mult sau mai putin onorante....pentru ei,bineinteles... mult succes ...poate ne vedem la o br rc ! rock on Multumesc Horia, asa este, din pacate nu se intampla sesiuni de chitara, tabere sau alte evenimente care pot relansa rock-ul din Romania. Oamenii sunt probabil "ocupati" sau preocupati de propriul ego. La cati chitaristi talentati sunt in Romania ar trebui sa fie zeci de tabere. Felicitari ptr trupa Al!as. Mi-a povestit mai multe Tibi de activitatea ta. Pacat ca nu ai trecut pe la mare sa vezi Nationala de Rock in concerte. Cele bune.
Recommended Posts