Susceptor Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 (edited) am observat ca pe "In Studio" se tot precizeaza programe bune care ar trebui folosite intreb de curiozitate.....de ce nu se zice si de unde putem lua aceste programe si nu de pe eMule/oDC/BitTorrent Edited October 2, 2005 by dyster skog
Cosu Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Politica forumului este foarte simpla. Fara warez. Ce e asa de greu de priceput ?
Susceptor Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 poi da...asta am inteles dar daca se recomanda nume...lumea va tinde sa le ia de pe net adica de ce se recomanda programe care nu pot fi gasite in romania LEGAL..macar unii poate doresc sa le cumpere...
michel2233 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 poi da...asta am inteles dar daca se recomanda nume...lumea va tinde sa le ia de pe net adica de ce se recomanda programe care nu pot fi gasite in romania LEGAL..macar unii poate doresc sa le cumpere... Toate programele de care spui se gasesc in Romania legal ...
Guest Johnny I Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Toate programele de care spui se gasesc in Romania legal ... banuiesc ca intrebarea este: "unde le gasesc legal in romania?"
Cosu Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Sau chiar daca nu se gasesc in Romania le poti cumpara oricand online fiind vorba de software si nu de chitare ce vin prin posta. In opinia mea threadul nu are rost.
Guest p_aciulea Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 este chiar inutil, avand in vedere ca initiatorul lui vroia soft-urile respective moca, cand vorba aia, daca ai bani ti le cumperi, daca nu ai bani ai oDC sau DC++ sau Torents sau alte minunatii d-astea.
Susceptor Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 inchideti topicu..nu s-a inteles ce voiam
Recommended Posts