Guest death_man Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 keep rockin` ... who will play sum` blues there? ... de abia astept ... one day remaining ... .. :) Sunt mandru de Galati !! .. (doar e orasul meu drag:P ) ... Cu drag, Andrei Nour
Shreder Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 death man, bine ai venit. Te asteptam la meeting. Marea intalnire azi, la ora 20 la Casa Veche Blues&Jazz Club, (vechea casa de cultura a studentilor)
BCRich Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cristi, nu pot sa ajung, dar imi povestesti tu...da?
Shreder Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 ok,man dar sa nu te prin ca lipsesti la jam ca ala esti
Shreder Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 (edited) Salut scuze pentru intarziere. Beermeetingul a fost ok. Ce putea sa mearga gresit? Cu toate ca nu au ajuns chiar toti care au promis ca vin, pot zice ca intalnirea a fost o reusita. Oricum, persoanele care trebuiau sa vina au venit. Pacat ca ploaia ne-a trimis cam repede acasa. Cu toate ca nu s-a stabilit o data clara pentru jam session, din cauza ca multi forumisti sunt plecati acum la Bucuresti, ni s-a dat ok-ul pentru organizarea jam-ului in Casa Veche Blues & Jazz CLUB, cu tot ce impica asta (sunet, lumini si alte treburi de genul asta). Ne-am hotarat ca seara sa inceapa printr-un recital al cate unei trupe ca sa incalzim putin atmosfera pana la jam. Data jamului o voi anunta tot aici, indata ce se stabileste. Oricum, va fi in maxim o luna. Lista cu piese propuse se va posta tot aici. Cu ocazia asta, vreau sa anunt ca lista de piese e deschisa si ca astept si propuneri din partea voastra. Alti chitaristi (si nu numai) care vor sa participe, isi pot anunta aici participarea si piesele propuse. Ca o completare, pot spune ca treaba asta e deschisa si pentru chitaristi din Braila. Edited September 10, 2007 by Shreder
Recommended Posts