bolly Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 pun si bt-ul...poate il vreti careva 80__s_Rock_Jam.mp3
karpi Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 (edited) multam de jam vezi ca am pus aici http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=10333&hl= BT de la teme compuse de mine incearca si astea eu incerc totul mai ales cele care nu-s facute de mine ca sa cant si altceva alte structuri progresii ,a aud si altceva nou si mai invat cate ceva.. se cam termina prea repede lipsesc doua masuri , am ramas in aer cu terminarea frazei ... Edited August 26, 2007 by karpi
bolly Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 (edited) cu asta vad ca te-am nimerit karpi..cam ascutit tonu tau da improvizatia e misto!e cam scurt bt-ul ce-i drept..da poate fi lungit...numa ca io nu prea le am cu editarea...am lasat loc de un om...io credeam ca de 3 nu o sa mai fie loc.mai am multe bt-uri misto...da am vazut ca nu prea se inghesuie lumea la jamuri:( @luke:asa suna tonelabu tau la mine Edited August 26, 2007 by bolly
Guest Monyo Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 (edited) Roooock! Imi place acest Jam !!!! ... mi-a murit ZOOM-ul ... N-am efect. I'm umplugged. Cand imi iau GT8-ul trag si eu o varianta. Edited August 26, 2007 by Monyo
bolly Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 o...gt8...tare!cam complicat pt mine totusi...am avut 1 pe mana vreo 3 zile si mi-a ars ceva sinapse
Recommended Posts