sp_bass1 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Concert SpitFire la Rock Out Loud Festival pe data de 7 septembrie in Poiana Brasov!!!
horica Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 total si absolut off-topic:cum ati ajuns la festivalul asta? ideea e ca nu am vazut mai pe nicaieri vreun anunt ca exista o preselectie de trupe pt festivalul asta....daca a existat vreo preselectie(nu o spun cu rautate si fara nici un fel de malitiozitate sau mai stiu eu ce...). multa bafta voua si trupei nightfly. rock on
Wyldechild Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 total si absolut off-topic:cum ati ajuns la festivalul asta?ideea e ca nu am vazut mai pe nicaieri vreun anunt ca exista o preselectie de trupe pt festivalul asta....daca a existat vreo preselectie(nu o spun cu rautate si fara nici un fel de malitiozitate sau mai stiu eu ce...). multa bafta voua si trupei nightfly. rock on Se stia de ceva vreme....insa din ce ni sa spus doar drumu se deconta...restu nu prea, drept urmare canta cine vrea in conditiile date Poate o sa mai invete si organizatorii din romania ca mai trebe si ''saracii'' sa manance SSB
sp_bass1 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 @horica:am ajuns la festival fiind invitati fara sa avem vreo relatie sau ceva am fost doar recomandati!multumim oricum pentru urari! @wyldechild:se deconteaza drumul si masa..... bafta R.U.S.T
Un Tobar Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 (edited) Multumesc mastre Horica ptr urare. @SpitFire ne vedem acolo . Edited August 20, 2007 by Un Tobar
sp_bass1 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Pentru cine are drum maine la munte va asteptam la rockereala!!!
Recommended Posts