Guest KillerExp Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 un orieten are chitara asta si nu stiu ce marca e. scrie pe ea "the animal" si k e facuta in indonezia
Soulmaster Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Am mai vazut o copie de les paul the animal... cica ar fi chitari bune. Tin minte ca felix spunea cum ca ar fi avut o copie strat the animal. Mai multe detalii din pacate nu stiu.
felix Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 este o copie coreeana facuta in anii 90. Corpus este din brad. La vremea cand au aparut la noi costau destul de mult. Eu am avut o copie de stratocaster care s-a tinut destul de bine de-a lungul timpului... am cantat pe ea 5-6 ani cu byron si alte trupe. Acum a trebuit sa ii schimb neck-ul din cauza ca devenise inutilizabil. Daca e pastrata bine, e o chitara decenta.
marcel Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ... am cantat pe ea 5-6 ani cu byron si alte trupe... si cu madalina manole?
Guest cooasha Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 neck-ul se uzase de la caldura degajata de parul de foc.....
Recommended Posts